Noćni život 12.02.2016. 12:53. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Svi na 2. Čehaj fest

Elemental, Zabranjeno pušenje, Silente, Hladno pivo, Zadruga, Clone age i Dječaci "zapalit će" Mesap

Isto mjesto! Novi izvođači! Čehaj fest u dva dana zapalit će Mesap!
Prvi dan na rasporedu je u petak, 19. veljače kad vas u Nedelišću očekuje prvi dio mega spektakularnog programa, a grupe koje će zabavljati publiku su Dječaci, Silente i Zabranjeno pušenje.

 

U subotu, 20. veljače ide drugi dio programa, na kojem će vas cijelu noć na nogama držati Zadruga, Clone Age, Elemental i Hladno pivo.

 

Dvodnevne ulaznice su 80 kuna, a na dan Čehajfesta 100 kuna, dok jednodnevne možete kupiti po 50 kuna, a na dan 70 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoju i to na sljedeća prodajna mjesta:

Caffe bar Millenium Čakovec
Caffe bar Eden Prelog
Caffe bar Bajzovi dvori Dekanovec
Caffe bar Petica Mala Subotica
Pizzeria Modena Domašinec
Old City Bar Varazdin
Zuja bar Varazdin
Caffe bar Jama Mursko Središće

Čehaj fest se održava u organizaciji Millenium CaffeBar-a Čakovec.

Prošle je godine Čehaj fest održan u jednom danu, fotografije i kako je bilo pogledajte ovdje, dok facebook profil 2.Čehaj festa možete pratiti ovdje.

NAGRADNA IGRA

Millenium je za nas, odnosno za jednog od VAS, ostavio jednu dvodnevnu ulaznicu za ČEHAJ FEST! Vaš zadatak je da podijelite ovaj članak na svom facebooku - opcija podijeli nalazi se uz članak gore lijevo, i ulaznica će možda biti vaša! (Objavu na svom zidu stavite pod public tako da je i mi možemo vidjeti) Dobitnika ćemo preko facebooka kontaktirati u srijedu! Najsretniji je ovaj puta bio Filip Cerovec! Dobru zabavu želimo svima!