Noćni život 07.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 02.06.2016. 08:52.

Festival Forestland od 7. do 9. kolovoza

Festival Forestland je već u samome startu okupio velik broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost medija te postao jedan od najposjećenijih događaja te tematike. Festival nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođače iz Republike Hrvatske i regije.

 

Ovogodišnje izdanje festivala trajat će od 7. do 9. kolovoza u Brezju te će Međimurje i sjeverozapadnu Hrvatsku ucrtati na kartu najpoželjnijih turističkih i festivalskih destinacija u Europi. Ove godine po prvi puta na festivalu Forestland nastupaju neka od najpoznatijih imena internacionalne elektronske glazbene scene uz do sada neviđenu audio/vizualnu produkciju, a kao glavne headlinere najavljujemo Sick Individuals te Dubvision. Uz njih će na festivalu nastupiti preko 30 regionalnih DJ imena iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a od posebnih gostiju festivala izdvajamo Kostu Radmana (HR), Josha Somena (SLO), Claya Clemensa (SLO), Timo G (SLO), DJ Playu & Architecta (SRB) te residente festivala Forestland Sashu Mikaca te Z'Spin-a.

 

Posjetitelje Forestlanda očekuje i kamp koji će svima omogućiti bezbrižno i nesmetano uživanje u svim sadržajima koje ovogodišnje izdanje festivala nudi i adrenalinski park s bazenima te bogatim zabavnim i rekreacijskim sadržajima. Festivalske ulaznice za ovaj iznimno zanimljiv događaj dostupne su putem sustava Entrio i  putem službenih Forestland promotivnih kanala. Sve važne informacije o festivalu kao i kompletan line up uskoro možete pronaći na službenim web stranicama www.forestland.hr i  na društvenim mrežama.

 

A ekipa Forestlanda i list Međimurje za vas su pripremili TRI festivalske ulaznice (za sva tri dana festivala) koje će osvojiti najsretniji. 

 

NAGRADNA IGRA:

 

1. Lajkajte facebook stranice LIST MEĐIMURJE i FORESTLAND

2. Na naš mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime, mjesto stanovanja) s naslovom maila: FORESTLAND

3. Čekajte 27. srpanj (ponedjeljak) kad ćemo objaviti dva dobitnika festivalskih ulaznica i uljepšati im početak tjedna. Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni mailom.

 

DOBITNICI:  

1. KRUG: Patrik Tišljarić, Ivona Vugrinec i Anita Rodinger dobitnici su po jedne festivalske ulaznice. Dobitnici su o preuzimanju nagrade obaviješteni mailom. 

2. KRUG - Vanja Dovečer, Antonija Kozar. Dobitnice su obaviještene mailom.