Noćni život 16.07.2018. 10:09. Zadnja izmjena: 16.07.2018. 11:21.

Elektronska muzika

Forestland: Brojni posjetitelji uživali u tri dana vrhunske zabave ispod otvorenog neba!

Kad je u petak točno u podne lupio prvi "beat" kanadskog mladog DJ-a Jonas Lovea Forestland je mogao početi.

Odličan festival u Međimurju trajao je do nedjelje u podne.

Partijaneri, rasplesani i nasmijani skakali su i plesali na najveće hitove ponajboljih regionalnih i svjetskih DJ-a.

Yaksa iz Tokia, Flash Finger iz Hong Konga, Lawrence Apaga iz Nizozemske, Avadox iz Slovenije, Arien iz Dragoslavca i kao najveće ime Mark Sixma, veliki nizozemski producent i trance glazbenik rasturili su tisuće i tisuće u Brezju prvog dana festivala. "Večeras je bilo odlično, vrata su se otvorila i mi smo još završavali i ušminkavali cijeli Forest" započinje Krešo Biškup iz organizacije. "Forestland je malo kasnio zbog lošeg vremena, ali nadoknadili smo to vatrenim slavljem i odličnom atmosferom. Ni mi ne možemo vjerovati kako je to predivno izgledalo vidjeti toliko tisuća ljudi na ovakvom festivalu u Međimurju." 

U subotu su na Forestlandu glazbu puštali Zonderling i Steve Allen, dvojac koji je rasturio podij na glavnoj pozornici. Iz Makedonije su stigla velika nadolazeća regionalna zvijezda Galoski, iz Virovitice dvojac Radiology, Timo G, Dekova, Miloš Stankić i mnogi drugi.

Brojni posjetitelji uživali u tri dana vrhunske zabave ispod otvorenog neba! Jedinstvena šumska lokacija održavanja festivala privukla je preko tisuće posjetitelja kroz tri dana, koji su, osim u eteričnoj i misterioznoj atmosferi šumske idile, uživali u odličnoj elektronskoj muzici te mnogobrojnim popratnim sadržajima. Forestland 2018. definitivno je opravdao visoka očekivanja!

Forestland je već tradicionalnim jutarnjim nastupom Jure Somena završio i svoje šesto izdanje, te najavio svijetlu budućnost mladog festivala. Iako se u šumu vraćamo tek 2019., ekipa iz Forestland festivala priprema još mnogo iznenađenja!

Izvor: kb