Noćni život 19.04.2017. 12:41. Zadnja izmjena: 19.04.2017. 12:43.

Spring Break

Forestland rasplesao najluđe partijanere u Metalcu

Pod zastavama najzelenijeg od svih festivala, međimurskog Forestlanda u Metalcu u Čakovcu održao se Spring Break, prvi festivalski najavni događaj. Gotovo devet stotina rasplesanih partijanera, mladih, sretnih i bezbrižnih čagera pohodilo je ovaj kultni klub. 

Od 21 sat otkad su se otvorila vrata i upalila svijetla pozornice podijem je drmao žestiki house, hardstyle, trance i techno, a festival je otvorio slovenski DJ Mr. Mike. S posljednjim taktovima i prvim zrakama sunca, sve je zatvorio JuraS, još jedan slovenski majstor trance glazbe.

Po prvi puta čakovec je imao priliku vidjeti mladi duo Mike&Pete koji su svojom svirkom raspametili mlade plesače. Mike&Pete uskoro će objaviti potpis za veliku izdavačku kuću, a ne sumnjamo da je pred njima odlična karijera! Headliner večeri bio je veliki Avadox, DJ koji svojom pojavom dominira pozornicom, a svojom glazbom prodrmat će i najtvrđe pokornike žestoke elektronike.

Saša Mikac, resident Forestlanda i organizator nakon nastupa kratko je prokomentirao: "Odlično nam je nastupati u Čakovcu. S dva manja festivalska partija i velikim Forestlandom u ljeti stvaramo publiku i scenu u gradu i Međimurju. Zaista smo sretni što nam je toliko DJ-a iz regije nastupalo na svim festivalima, ali i da nas publika prepoznaje. Radimo, trudimo se i želimo poboljšati i našu festivalsku scenu pa i stvoriti jedan prepoznatljiv turistički proizvod u Međimurju. Već sad imamo grupe i partijanere koji ciljano dolaze na Forestland iz cijele Europe!" 

Forestland Festival održat će se od 21. do 22. srpnja na već tradicionalnoj lokaciji u Brezju, šumnskom festivalskom prostoru koji mami uzdahe svih posjetitelja. Uz potvrđenog headlinera Mahmuta Orhana, turske megazvijezde, dolazi nam i amsterdamski kralj elektronike Mark Otten, kao i sva svita vrhunskih DJ-a iz cijele Europe i regije. Na dva dana festivala možete očekivati 48 sati glazbe, ali i preko 60 različitih DJ-a i performera.

Ulaznice za festival po 80 kuna možete kupiti na www.ticket2go.hr i u Arcusu u Čakovcu.

Stranica FORESTLANDA

Izvor: Krešimir Biškup