Noćni život 20.12.2016. 09:47. Zadnja izmjena: 20.12.2016. 10:20.

Čakovec

Forestland završni XMAS party u Metalcu u petak, 23. prosinca

Kako najbolje završiti najuspješniju godinu za Forestland no velikim partyjem zahvale? Ovog petka, 23. prosinca od 20 sati u industrijskom klubu Metalac u Čakovcu vrhunski electro sound razvalit će i rasplesat najbolje partijanere Hrvatske!

2016. bila je najuspješnija godina za Forestland Festival. Tri dana festivala u kolovozu, nekoliko vrhunskih uvodnih partija i podignuta kvaliteta uz promociju samog festivala na nacionalnoj i međunarodnoj razini samo su uvod u jubilarnu 5. godinu postojanja Forestlanda!

Forestland je proglašen najboljim EDM (electronic dance music) festivalom u Hrvatskoj, u konkurenciji Ultre, Umaga i brojnih drugih. Veliki, ali i mladi festival u Brezju tako je postavljen na kartu Hrvatske, ali i Europe kao Go To destinacija za turiste i mlade.

U Metalac na FORESTLAND XMAS party dolaze rezidenti festivala Sasha Mikac i slovenski prijatelj, DJ i genijalni glazbenik Timo. Uz ovaj dvojac, stiže nam i mladi duo iz Virovitice. Glazbu koju stvara Radiology slušali smo od Tomorrowlanda do svjetskih top lista, a sve to će nam pokazati i dokazati da mogu u Metalcu. I za kraj, ali ne najmanje važan tu je Mr. Mike DJ, još jedan trance DJ iz Slovenije koji je i ove godine vrhunski zatvorio Forestland.

Ulaznice možete kupiti na www.ticket2go.hr ili u Metalcu, a ostalo je ih je nešto više od stotinu!

Forestland International Aftermovie

Izvor: Krešimir Biškup