Noćni život 13.03.2018. 14:16. Zadnja izmjena: 15.03.2018. 09:03.

Četvrtak, 15. ožujka

Međimurska fešta u četvrtak u Zagrebu: Ne propustite još jednu zabavu za pamćenje!

U četvrtak, 15. ožujka ponovno je vrijeme za okupljanje Međimuraca u Zagrebu, na rasporedu je proljetna Međimurska fešta. S početkom od 23 sata u Clubu Roko u Zagrebu sve prisutne zabavljat će međimurski Aquarium band. Najbrže goste dočekat će piće dobrodošlice, a u ponudi je i vrhunsko međimursko vino.

Uz potporu Međimurske županije, Udruga studenata Međimurja organizira autobus koji vozi u Zagreb iz Čakovca i natrag. Mjesta u autobusu su popunjena, no Udruga poziva zainteresirane neka im se jave jer je otvorena i „lista čekanja“ u slučaju da se mjesta oslobode.

Ulaznice za najbolji provod u gradu su u prodaji, a kupiti ih možete tijekom ovog tjedna u prostorijama Studentskog centra (SC-a). U utorak i srijedu od 11 do 19 sati, a u četvrtak do 16 sati, po cijeni od 20 kuna te na samom ulazu u Roko prije fešte po cijeni od 30 kuna. Ove godine Udruga je omogućila kupnju karata i u Međimurju – za rezervaciju i kupnju ulaznice javite se Potepuhu - Međimurskoj studentskoj mreži.

Svoj dolazak potvrdite na Facebook eventu

  • Dijelimo dvije ulaznice za ovu odličnu zabavu u Zagrebu! Označite pod objavu na FB ili ovdje u komentar s kim idete na feštu i možda baš vi osvojite jednu ulaznicu! Po jednu ulaznicu osvojile su Jasmina Dobranić i Lorena Herman.