Noćni život 27.02.2018. 12:00. Zadnja izmjena: 01.03.2018. 08:52.

MESAP

NAGRADNA IGRA! Crvena jabuka i Tarapana band u subotu, 10. ožujka u Nedelišću

Povodom Međunarodnog dana žena na MESAP, Nedelišće u subotu, 10. ožujka stiže grupa Crvena jabuka, a publiku će za njih zagrijati Tarapana bend s dobro poznatim hitovima Tebi u inat, Ako mi se ne spava, Vidim te u bijelom i drugima. Vrata Mesapa otvaraju se u 20 sati.

Crvena jabuka je sarajevski pop rock sastav osnovan 1985. godine, a svoj prvi album pod nazivom Crvena jabuka, sa pjesmama Bježi kišo s prozora, Dirlija i Sa tvojih usana, sastav izdaje 1986. godine. Do danas su nanizali velik broj albuma i hitova s kojima će dobro zabaviti i publiku u Nedelišću u subotu, 10. ožujka.

Organizator koncerta je kafić Millenium Čakovec, a osim kod njih ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti i u CB Jama Mursko Središće, CB Forum Prelog, Bajzovi dvori Dekanovec, Žuja bar Varaždin, Božo pub Mala Subotica, CB Fontana Zebanec i CB Romb Mali Bukovec. Na dan koncerta ulaznica stoji 60 kuna.

Svoj dolazak potvrdite OVDJE.

NAGRADNA IGRA

Naši čitatelji i pratitelji stranice Milleniuma imaju prilike osvojiti free ulaz na koncert u subotu, 10. ožujka. Želite li okušati sreću i besplatno uživo slušati Crvenu jabuku i Tarapana band u komentar ovog članka (ili posta na Facebooku) označite s kim bi išli na koncert i možda baš vi osvojite jedan od četiri free ulaza koje dijelimo!

  • Ako želite podijelite link ovog članka i na svoj Facebook zid kako bi i vaši prijatelji imali prilike odigrati nagradnu igru! 

Besplatan ulaz na koncert osvojili su Luka Beč, Ines Bistrović, Tea Novak i Tomislav Grabant. Dobitnici - javite se na ulazu prije koncerta. Uz sebe morate imati osobnu iskaznicu!

Dobru zabavu želi svima list Međimurje!