Noćni život 13.06.2018. 13:12. Zadnja izmjena: 13.06.2018. 13:54.

Odojak, janjetina i živa muzika

Nagradna igra povodom 1. rođendana kafića Locco u Šenkovcu: Osvojite rundu pića!

Na adresi Ulica braće Radića 2 u Šenkovcu (na trokutu) prije godinu je dana otvoren caffe bar Locco u kojem gosti danju ispijaju kavice, nakon posla se opuštaju i osvježavaju, a navečer jednostavno - uživaju uz dobru glazbu ili pikado. 

Bez posjetitelja ne bi bilo ni kafića pa ekipa Caffe bara Locco svima poručuje: Došlo je vrijeme da zajedno s vama proslavimo 1. rođendan CAFFE BARA LOCCO!

DOK SE SLAVI, SLAVI SE POŠTENO! Rođendanski party bit će u petak, 15. lipnja, a zabava počinje već u 15 sati! 

Za sve goste bit će pripremljene besplatne porcije odojka i janjetine, a za podizanje raspoloženja pobrinut će se DUO M&M koji će uz zvukove gitare, harmonike i trube, dovesti Locco do ludila! U večernjim satima na party stižu i predivne hostese koje će tijekom cijele noći posluživati party pića: Jacky Colu, Jeger Colu, Pelin Sensation i 1l vino i vodu.

Facebook event: 1. Godišnjica Caffe Bara Locco

NAGRADNA IGRA 3x3

Uobičajeno je za rođendan darivati slavljenika, no u ovom slučaju slavljenik časti vas! Osim janjetine i odojka za sve posjetitelje, u nagradnoj igri na našem portalu možete osovojiti i rundu pića!

Tri osobe osvojit će rundu od 4 party pića  ( birati možete između Jacky Cole, Jeger Cole, Pelin Sensationa ili gemišta) za sebe i društvo! (ako želite nešto bezalkoholno, dogovorit ćete se u kafiću Locco)

Potrebno je:

  • Lajkati Facebook stranicu kafića Locco i lista Međimurje
  • U komentar ispod ovog članka ili posta ovog članka na Facebooku označite koga vodite na rundu!
  • Čekajte četvrtak navečer kada objavljujemo dobitnike, a rundu pića iskoristite na partiju u petak, 15. lipnja od 15 sati, pa do zatvaranja.

SRETNO!