Noćni život 26.07.2017. 13:35. Zadnja izmjena: 26.07.2017. 13:49.

Dođite i zabavite se!

Natjecanje u pikadu i bogata ponuda party pića u Caffe baru Rok u petak, 28. srpnja

Na adresi Rade Končara 54, Novo Selo Rok (na glavnoj cesti preko puta crkve) od prošle je godine smješten Caffe bar Rok, odlično mjesto za popiti ukusnu kavu, ali i osvježiti se uz raznovrsna bezalkoholna i alkoholna pića.

Uz to u Novom Selu Rok u Caffeu Rok čekaju vas bogata ponuda ostalih pića - pive od 10 kuna, pelin sensation za 10 kuna.... Uživajte i osvježite se u kafiću koji vam nudi mnogo više od pića! Tamo sa ekipom možete odrigrati partiju stolnog nogometa ili pikada, a i primiti se joysticka i zaigrati playstation. 

Mobitel vam je prazan? Nije problem, ponestite punjač s usb ulazom i napunite svoj mobitel na šanku uz razgovor i druženje s dobrim društvom. Tu su još i jukebox gdje puštate glazbu po izboru, televizor na kojem se okreću spotovi ili aktualna sportska događanja te kladomat. Dođite i uživajte uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje lokala!

NATJECANJE U PIKADU I PARTY PIĆA OVOGA PETKA!

Ovog petka, 28. srpnja za vas pripremaju natjecanje u pikadu - parovi. Prijave možete obaviti putem njihove Facebook stranice, odnosno na događaju OVDJE ili osobno u Caffe baru Rok

  • Kotizacija za prijavljene parove je 20 kuna.
  • Nagrada za prvoplasirani par je Gajba nektara i 50% kotizacije
  • Za drugoplasirani trećeplasirani par - Party piće po izboru