Noćni život 20.12.2017. 13:52. Zadnja izmjena: 28.12.2017. 09:34.

Doček u Čakovcu

Odlična zabava uz grupu Tragovi očekuje vas na dočeku 2018. na trgu u Čakovcu!

Trg Republike u Čakovcu 31. prosinca zagrijat će energična svirka i odlična atmosfera za koju će se pobrinuti grupa Tragovi. Međimurce će tako u novu 2018. godinu uvesti peteročlani bend iz Koprivnice s domaćim i zabavnim hitovima za sve generacije, a dobro zabava je zagarantirana svima koji će ispratiti staru godinu u Čakovcu.

Njihova pjesma Sve na ljubav miriše od proljeća se vrti na radijskim postajama dok je nova pjesma izašla pred nepuna dva tjedna, a zove se Ljubav za jednu noć. Za nju je nedavno snimljen i video spot. Spot je sniman na dvije lokacije, u Trakošćanu i Začretju. U spotu je radila ekipa iz Dubaia, Dubrovnika, Zagreba, Beograda, Koprivnice i Varaždina. Snimao ga je jedan od najboljih redatelja i snimatelja u regiji Vedad Jašarević, a u nepuna dva tjedna prikupili su preko 100 000 pregleda na youtubeu.

O bendu

Bend je nastao 2014. godine a čine ga: (vokal) Mihael Bogčev iz Koprivnice, (gitara) Dejan Petričević iz Ludbrega, (klavijature) Dominik Šikulec iz Đurđevca, (bubnjevi) Kristijan Petrikovski iz Ludbrega i (bas gitara) Dario Horvatić iz Bjelovara. U tri godine postojanja, osvojili su veliki dio publike svih uzrasta na lokacijama gdje najviše nastupaju u Međimurju, Varaždinskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, Zagorju i Zagrebu. 

Kao predgrupa su nastupali sa mnogim poznatim izvođačima pred nekoliko tisuća ljudi. Dva puta sa Željkom Joksimovićem, zatim sa Prljavim Kazalištem, S.A.R.S.-om, Željkom Samardžićem, Joletom, Ivanom Zakom i Beginima, Danijelom Martinović  i Jelenom Rozgom. Uz koncerte i nastupe po klubovima, popularan su odabir mladencima kao svadbeni bend te godišnje odsviraju oko 40 svadbi.

2016. godine započeli su suradnju s Denisom Dumančićem i u travnju 2017. godine izlazi njihov prvi singl (duet sa Denisom), već spomenuta pjesma, Sve na ljubav miriše koja je izuzetno dobro prihvaćena kod publike i na radio postajama diljem Hrvatske što potvrđuje i to da su čak 12 tjedana uzastopno bili na listi HR top 40. U prosincu 2017. godine izdaju drugu pjesmu, ovaj put kao samostalni izvođači, pjesmu Ljubav za jednu noć koja se već u samom startu pokazala vrlo uspješnom i publika ju dobro prihvaća.