Noćni život 18.06.2017. 22:37. Zadnja izmjena: 18.06.2017. 22:41.

Prelog

Pa tko ne bi kod Paule, nove miss Međimurja, popravljao zube!

- Nisam ovo očekivala, stvarno, vjerujte mi! Uspjela sam ih upoznati ovih dana i sve su djevojke predivne i zaslužile su pobjedu. Jedva čekam da profeštam ovu pobjedu! - ispričala je   u jednom dahu nova miss Međimurja, Paula Percač iz Donjega Kraljevca. Okrunjena je u preloškom hotelu Panorama. Ova 20-godišnja ljepotica studentica je stomatologije u Osijeku. Među prvima čestitali su joj otac Zdenko, također stomatolog, majka Diana, farmaceutkinja, i brat Jeronim. - Jednoga dana i ja ću nastaviti obiteljsku tradiciju. S osmjehom ću u ordinaciji primati klijente, radujem se tome. Inače volim glazbu, pjevanje, ples... Dugo sam trenirala twirling i sviram klarinet u puhačkim orkestrima iz Donjega Kraljevca i Čakovca - kaže Paula.

Njena je pobjeda bila itekako očekivana i svi su se prisutni složili da će biti veliki adut Međimurja na izboru za miss Hrvatske u rujnu, u Istri.

- Paula je predivna je, pametna, simpatična, to će joj donijeti mnogo dodatnih bodova - kazala nam je Vanna Apostolovski, prošlogodišnja miss, koja joj je i stavila pobjedničku tijaru na glavu. Prva pratilja je Donna Maruševac iz Čakovca, a druga Iva Hečimović iz Kotoribe. Osim njih do završnice su stigle i Simona Jarni iz Čakovca, Anja Škvorc iz Črečana, Anamarija Krčmar iz Goričana i Anja Bakan iz Murskog Središća.