Noćni život 30.01.2017. 10:06. Zadnja izmjena: 30.01.2017. 10:14.

Podroom, 3. veljače

Promocija singla i spota novog benda iz Čakovca - Audio detektiv

Biografija

Audio detektiv je novi bend nastao u Čakovcu tijekom 2015. godine i to jednog dana kad je Bruno konačno izašao iz svoje kreativne, neuredne sobe i prezentirao Marinu svoje prve demo snimke. Polako su skupili i ostatak benda te nakon kratkog preslagivanja ekipe, upornošću i trudom završili prvi album. Članovi benda su: Bruno Tkalec - vokal/gitara, Marin Kuharić – gitara, Bojan Križan - bas gitara, Matija Vabec – klavijature, Robert Modlic – bubnjevi.

Nakon završavanja albuma potpisuju ugovor s izdavačkom kućom Croatia records krajem 2016. godine, a već početkom 2017. izlazi i prvi singl – Malo vremena za nas.

O pjesmi i spotu

Pjesma je klasična ljubavna priča o nepovjerenju u novoj ljubavi nakon neuspjele bivše veze, ali opet sa sretnim završetkom jer potrebno je samo malo vremena da se stvari poslože i dolazi novi uzbudljivi početak…

Spot je sniman krajem godine u Čakovcu, a sve zajedno kroz ljubavnu priču spota začinili su naši glumci iz Čakovca – Kristina Štebih i Dino Pavleković te plesači koji su savršeno prikazali eksploziju ljubavi kroz ples – Gabrijela Pilić i Ištvan Varga.

Link na event promocije singla i spota