Noćni život 06.12.2018. 13:22. Zadnja izmjena: 06.12.2018. 13:29.

Zimsko izdanje

Trash & burn kustom art festival: Tinta i oštrice u Metalcu u subotu, 8. prosinca

2. Trash & burn kustom art festival održava se 8. prosinca u Metalac industrial baru - ČAKOVEC od 20 sati.

Uz već tradicionalnu promociju novog pin-up kalendara koji je nastao na samom mitingu, i kojeg krase pin-up ljepotice na 12 stranica, bit će predstavljeni i kustom umjetnici na čijim ćete štandovima moći pronaći brdo originalnih stvari koje možete pokloniti sebi i voljenima za predstojeće blagdane... Slike, odjeća, nakit, časopisi, vinil ploče, izložba unikatnih kustom bicikala, motora, stolica, a moći ćete otići kući i sa novom tetovažom ili frizurom, jer dolaze i tattoo majstori, kao i pravi barber shop.

Naravno bit će parkirani i pokoji kustom američki auto, te koncert dvaju rockabilly i psychobilly benda iz Slovenije, EIGHTBOMB i CLOCKWORK PSYCHO, uz DJ-e koji će puštati rockabilly, garage rock & roll, rhythm&blues, soul, surf muziku...

Naslovnicu novog kalendara krasi Nina Von Rouge iz Slovenije, prvi mjesec rezerviran je za pobjednicu pin-up photo contesta Miss Kate De Mon iz Rijeke, dok je ožujak u znaku Ivane Benko iz Čakovca, našeg svjetski poznatog pin-up modela umjetničkog naziva Greta Gardner.

Upad u Metalac je 25 kuna, a kupite li Trash&Burn kalendar ulazite besplatno!

Pogledajte kako je bilo prošle godine.