Noćni život 10.08.2016. 12:18. Zadnja izmjena: 10.08.2016. 12:42.

Vrhunska zabava

Uspješno završio četvrti Forestland - elektronski festival u zelenom srcu Međimurja!

Brojni posjetitelji uživali u tri dana vrhunske zabave ispod otvorenog neba!

Nakon puna tri dana neprekidne zabave, najzeleniji elektronski festival u Hrvatskoj, Forestland 2016., uspješno je završio svoju četvrtu sezonu. Jedinstvena šumska lokacija održavanja festivala privukla je preko 12 tisuća posjetitelja kroz tri dana, koji su, osim u eteričnoj i misterioznoj atmosferi šumske idile, uživali u odličnoj elektronskoj muzici te mnogobrojnim popratnim sadržajima.

Forestland je tako ove godine bio bogatiji za još jedan, Forestroom Stage, osmišljenim po uzoru na svjetski popularni Boiler room. Forestroom stage oduševio je sve prisutne i postao apsolutni hit festivala, sa svojim rasplesanim afterpartyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom, kao i spas na kišni petak. U intimni prostor Forestroom pozornice naguralo se nekoliko stotina ljudi koji su neumorno plesali, skakali i uživali u beatovima i glazbi usprkos kiši. Kad je jutro svanulo, bilo je vrijeme za povratak na glavnu Forestland pozornicu.

Osvježenje su posjetitelji mogli potražiti na odličnom osmišljenom Beach Stage-u, bilo u obliku šarenih koktela ili pak skokom u bazen, naravno, uz zukove najboljeg techna i housea. Najposjećeniji je ipak bio main stage, na kojem se u nekoliko dana održavanja festivala izredalo preko 50 DJ-eva, s Alexom Kenjiem kao headlinerom drugog kišnog dana, ali i odličnim domaćim i regionalnim snagama u vidu Matrode, Koste Radmana, Avadoxa, mladih Radiology, Chronosa i mnogih drugih. Sasha Mikac i Timo G, službeni rezidenti Forestlanda su se pobrinuli za izvrsnu atmosferu.

Forestland 2016. definitivno je opravdao visoka očekivanja, a organizatori za sljedeću godinu najavljuju još luđi, veći i bolji, jubilarni 5. festival, s mnogobrojnim novitetima i sadržajima, a sve kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili vrhunsku i neponovljivu zabavu u zelenom srcu Međimurja.

Izvor: Krešimir Biškup