Kućni i drugi savjeti 06.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 01.04.2016. 09:10.

Veselo vježbanje

Zumba fitness je najzabavniji fitness

Zumba fitness je način vježbanja uz motivirajuću glazbu latino zvukova i vrlo jednostavnu koreografiju koju uz malo truda u vrlo kratkom vremenskom periodu može savladati bilo tko. Ovo je vježbanje, jačanje fizičke aktivnosti, način mršavljenja, a ujedno i vrsta zabave, jer glazba djeluje motivirajuće, a ples nas čini sretnijima. Zumba fitness idealan je način za oblikovanje tijela i skidanje masnih naslaga ispod kože, pa se mnogi odlučuju na ovakav način vježbanja upravo zbog ova dva razloga.


Koreografija koja se izvodi vrlo je jednostavna i ponavlja se nekoliko puta, pa ju je vrlo lako zapamtiti i naučiti. Zumba fitness način vježbanja pogodan je za bilo koju starosnu dob, a odvija se uz brzu glazbu koja podiže raspoloženje i uz koju se osjećate slobodno, sretno i seksi.
Iako se bazira na latino plesovima, sve više se koriste svi internacionalni plesovi kako bi kroz aerobne vježbe i osnovne plesne pokrete postigli što bolje rezultate za tijelo.Osjećate li se tužno, depresivno i nemate volje za ničim, posjetite sat zumbe ili vježbajte sami kod kuće pomoću raznih tutorijala i odmah ćete se osjećati sretno, opušteno i zaboravit ćete na depresiju, te se pritom dobro zabaviti uz vesele ritmove.