Piće i hrana 22.10.2019. 11:59. Zadnja izmjena: 23.10.2019. 21:04.

Pizze i sendviči iz krušne peći

[Iz krušne peći do vašeg stola] Prvi rođendan pizzerije Gracija

Mladi tim pizzerije Gracija prošlog je tjedna obilježio prvu godinu poslovanja. Tijekom cijelog rođendanskog tjedna svoje su goste dočekivali s brojnim iznenađenjima, a na sam dan prvog rođendana 17. listopada, sve su goste počastili i tortama.

Mijo Novak: U jednom danu ispekli smo 260 pizza i napravili 21 sendvić

Kako bi pizza koju rade u pravoj krušnoj peći uvijek bila bogata i ukusna, o kvaliteti sastojaka brinu pizza majstori Mijo Novak, koji je ujedno i vlasnik te Filip Ružić. O svemu ostalom brigu vode uvijek ljubazne i dobro raspoložene Iva Toplek i Lidija Kozulić na čelu sa Šejlom Štefičar.

-Želimo javno zahvaliti svima koji ste nas već posjetili, svima koji nas namjeravate posjetiti, a najviše svima onima koji nam se redovito rado vraćate, istaknula je Štefičar par minuta uoči otvorenja pizzerije na dan rođendana. Telefon je počeo zvoniti, a narudžbe pristizati već u prvih nekoliko minuta i ekipa se bacila na posao. –Borimo se, ali namjeravamo održavati kvalitetu i ići prema ciljevima koje smo zacrtali. Ponekad je teško, ali presretni smo kad čujemo da su naši gosti zadovoljni, siti i od nas odlaze s osmjehom na licu, zaključuje Novak.

Iva Toplek, Filip Ružić, Šejla Štefičar, Mijo Novak i Lidija Kozulić

Ako niste u mogućnosti posjetiti ugodan ambijent pizzerije Gracija u Ivanovcu, njihove pizze i vrhunske pizza sendviče iz krušne peći možete isprobati i kod kuće jer hranu će vam dostaviti u najkraćem mogućem roku.

PIZZERIA GRACIJA

Josipa Slavenskog 1, Ivanovec
 091 337 50 00
------------------------------------------------------------
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – četvrtak: 15:00 – 23:00
Petak – subota: 12:00 – 23:00
Nedjeljom zatvoreno

Izvor: 3365