Pileći odresci
Piletina se lako priprema i ukusna je: Evo recepta za pohane pileće odreske
Većina ljudi voli piletinu jer se lako priprema, ukusna je, a i može se iskoristiti u gotovo svakoj kombinaciji - od juha, salata, tjestenina, umaka ili ju jednostavno napravite pohanu.
- Treba vam 500 grama pilećih prsa bez kosti, tri žlice margarina, dva jaja, četiri žlice ulja, dvije žlice krušnih mrvica i isto toliko brašna, žličica slatke crvene paprike, sedam žlica slatkog vrhnja, limun, krušne mrvice za pohanje, sol i papar.
Iskoštena pileća prsa sameljite i promiješajte s crvenom paprikom. Dodajte krušne mrvice, sol, jaja, vrhnje, brašno i rastopljeni margarin. Sve dobro promiješajte, podijelite na jednake dijelove, uvaljajte u krušne mrvice i popržite na vrućem ulju. Poslužite s varivom od špinata i kuhanim krumpirom.