Mmmm...
Prepečeni kruh s graškom
Za večeru vrlo brzo i jednostavno pripremite kruh s graškom i kremom od sira.
Potrebne su vam četiri šnite kruha, 200 grama svježeg sira, dvije žlice jogurta, žlica senfa, dvije žlice sitno nasjeckanog vlasca, malo soli i papra, režanj češnjaka, dvije žlice maslinovog ulja, 150 grama mladog graška, četiri rotkvice, origano i peršin.
Mladi grašak kratko kuhajte, ocijedite i ohladite. Rotkvice tanko narežite na kolutiće. Pomiješajte svježi sir, jogurt, senf i nasjeckani vlasac. Zatim tu smjesu posolite i dodajte papar.
Svaku šnitu kruha tanko premažite ili nakapajte maslinovim uljem pa na tavici pecite dok kruh ne dobije lijepu boju s obje strane i postane hrskav. Prepečeni kruh zatim natrljajte češnjakom te na svaku šnitu kruha rasporedite kremu od sira koju ste napravili, na to stavite rotkvice i mladi grašak. Sve posipajte svježim origanom i peršinom.