Piće i hrana 26.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 10.11.2016. 09:14.

Priprema kunića

Salata sa kunićjim mesom

Kunić se očisti, opere i skuha. U vodu za kuhanje stavi se papar, lovorov list, sol, nasjeckano povrće i pola glavice češnjaka. Kuhani kunić izvadi se i ostavi da se ohladi. Zatim se meso odvoji od kostiju.

Ohlađeno meso izreže se na rezance i stavi u posudu za miješanje. Naribati dvije glavice češnjaka, procijediti i staviti u posudu s mesom. Dodati papar, sol, majonezu i limunov sok.

Sve to pomiješati i na kraju dodati malo vrhnja, nasjeckanog peršinova lista te oblikovati prema želji. Poslužiti kao predjelo.

Priprema jela od kunića - juha od kunića

Recepti za jela od kunića -  kako pripremiti ražnjiće

Domaći kunić recepti - kunić u bijelom vinu

Pečeni kunić recepti - kako ispeći kunića

Recepti za kunića - pohani kunić

Izvor: 2098