PR članci 07.03.2016. 12:09. Zadnja izmjena: 07.03.2016. 13:20.

Žiri odlučio

Ana Šegović izabrana za Lumini lice 2016. između pedesetak djevojaka iz cijele Hrvatske

Pobjednica je odradila snimanje za naslovnicu Lumini magazina i  modne editoriale u Storyju. Nastupit će na Cro A Porteru, a Lumini ju je nagradio i poklon bonom vrijednim 2.000 kuna.

U Lumini shopping centru ove subote vladalo je veliko uzbuđenje. Preko 50 djevojaka iz cijele Hrvatske koje su pristigle na finale za izbor Lumini lica 2016., željno je iščekivalo odluku žirija. No žiri u sastavu modni producent Viktor Drago, modna urednica magazina Story Petra Grgičević i Lumini centar manager Nikola Grđan, ipak nije mogao odmah odlučiti te su priliku pružili trima djevojkama koje su sve pozvane već u nedjelju 6. ožujka, na probno modno snimanje.

Nikolina Leljak iz Krapine, Ana Sili Stipan i Ana Šegović iz Varaždina spremno su nakon make upa Petre Sever i frizure Ivice Palinića stale pred fotografa Zvonimira Ferinu,  no odluka žirija i dalje nije bila lagana. Ipak, čini se da je kamera najviše zavoljela Anu Šegović, te je žiri na kraju donio jednoglasnu odluku o njenom izboru. 

Ana Šegović ima 20 godina i dolazi iz Varaždina. Radi kao osobna asistentica i ovo je njen prvi korak u modni svijet: „Modno snimanje doživjela sam kao predivno iskustvo. Pomalo naporno, ali uživala sam u svakom trenutku“, rekla je nakon uzbudljivog dana provedenog sa snimateljskom ekipom.

O novom licu Lumini centra Lumini centar manager Nikola Grđan je rekao:

„Putem ovog natječaja tražili smo djevojku koja ima priču, autentičnost i koja nije samo lijepo lice. Nekoga s pozitivnom energijom i izraženom osobnosti. Vrlo je teško bilo donijeti konačnu odluku jer su sve tri djevojke na probnom snimanju bile izuzetne, no kamera je ipak malo više bila na strani Ane Šegović, dvadesetogodišnjakinje iz Varaždina. Čestitam pobjednici i svim finalisticama te vjerujem da će ovo za sve tri djevojke biti dobra odskočna daska u karijeri.“ 

Ovim povodom modna urednica Storya, Petra Grgičević je izjavila: „Toliko se lijepih i simpatičnih djevojaka prijavilo da je bilo zaista teško za izabrati jednu od njih. Danima smo pregledavali fotografije i izjave djevojaka, ali vjerujem da smo na kraju zaista odabrali onu pravu koja će odlično predstaviti Lumini centar.“

Pobjednica natječaja je osim naslovnice Lumini časopisa u dva izdanja do kraja godine, osvojila i snimanje modnih outfita za Lumini kampanje proljeće/ljeto i jesen/zima, snimanje modnog editorijala za magazin Story, 2.000 kuna vrijedan shopping bon Lumini centra, te osiguran nastup na Cro – A - Porteru u organizaciji Viktora Drage.

„Jako mi je drago da smo pronašli toplo prijateljsko lice, djevojku koja je taman na granici između komercijalnog i fashion, a također namjeravamo i ostalim djevojkama koje smo imali prilike upoznati pružiti priliku da se okušaju u svijetu mode.“, izjavio je Viktor Drago, umjetnički direktor i modni producent Cro-a-Portera.

A na prve fotografije Lumini lica nećemo trebati dugo čekati jer modni editorial u Storyju izlazi 23. ožujka, dok Lumini magazin očekujemo sredinom travnja. Magazin će izaći na području Varaždina kao poklon uz kupnju Storyja, a naravno bit će besplatno dostupan u samom shopping centru.