PR članci 24.08.2020. 12:13. Zadnja izmjena: 24.08.2020. 12:19.

Međimurje daje više

Apartman i sobe Polanec partner su kampanje Međimurje daje više

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

APARTMAN I SOBE POLANEC

Kvalitetan apartman vlasnika Božice i Branka Polanec od 42 m2 nalazi se na 1. katu poslovnog centra Emporium, u samom centru Sv. Martina na Muri na Trgu sv. Martina 8. Apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom te dnevnu sobu s kaučom, blagovaonom i balkonom. Uz sam apartman smještena je i dvokrevetna soba Polanec koja ima poseban ulaz i svoj sanitarni dio te je veličine 15 m2. U blizini, na adresi Zrinskih 54 u Žabniku nalazi se i Apartman Polanec veličine 44 m2, s dvokrevetnom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom. Sve jedinice imaju klimu, led Tv i hladnjak, a Toplice Sveti Martin udaljene su svega tri kilometra. U neposrednoj blizini nalazi se crkva Svetog Martina biskupa. U krugu 2-3 km gosti mogu posjetiti "Centar za posjetitelje Sveti Martin na Muri" koji se nalazi u sklopu "Mlinarskog grunta" u Žabniku, etno zbirku Stanka Trstenjaka iz Marofa, ergelu međimurskog konja u Ergeli Rezervata biosfere Mura - Drava - Dunav u  Žabniku, mlin na Muri u Žabniku, kapelu Svete Margarete Kapelščaku, farmu Jelena u Jurovčaku i još puno toga...

U sklopu kampanje “Međimurje daje više”, gostima Apartmana „Polanec Sveti Martin“ poklanja se besplatno kupanje u toplicama Sveti Martin. Za više informacija zvati na broj mobitela 098 241 239.