PR članci 24.12.2016. 15:05. Zadnja izmjena: 29.12.2016. 09:49.

Božićna nagradna igra

Auto iz BAT–a odlazi u Zaveščak

Danas (24. prosinca) je u BAT-u održano javno izvlačenje imena sretnih dobitnika nagrada u velikoj nagradnoj igri „Auto iz BAT-a pod Vaš bor“. U nagradnoj igri sudjelovali su svi BAT-ovi kupci koji su u protekla tri dana - za svakih potrošenih 500 kuna - ispunili kupon i ubacili ga u kutiju. Čast da na sam Badnjak izvuče imena čak sedmorice BAT-ovih kupaca pripala je Niki, učenici 4. razreda iz Čakovca, koja je s tatom, u trenutku izvlačenja, bila u kupnji.

Najveći je sretnik bio 40- godišnji KRISTIJAN MLINARIĆ iz Zaveščaka, koji će od BAT-a pod bor dobiti sjajan automobil – Volkswagen Polo! Ključeve automobila je oduševljenom Kristijanu uručio Ivan Đurkin, direktor BAT-a.

Kristijan Mlinarić i Ivan Đurkin

Uz dobitnika automobila, razlog za slavlje imalo je još šestero kupaca BAT-a. Trojica su osvojila LED televizore, a njih troje pametni telefon. Imena svih dobitnika nagrada doznajte na www.batprodajnicentar.hr ili na www.facebook.com/batprodajnicentar

Nagradna igra „Auto iz BAT-a pod Vaš bor“, s bogatim nagradnim fondom, priređuje se već drugu godinu zaredom i jedna je u nizu pogodnosti kojima BAT nagrađuje vjernost svojih kupaca. Naravno, uz svesrdnu podršku brojnih poslovnih partnera, među kojima se posebno ističu Bosch, Chromos, Aquaestil, Candy, emedjimurje, Gorenje, JUB, Kvaka, Lasselsberger – Knauf, Likos, Radio 1, Texo i Vinkoprom.