PR članci 12.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

BauWelt otvorio vrata u sjeverozapadnoj Hrvatskoj!

BauWelt je relativno novo ime na hrvatskom tržištu centara s konceptom „uradi sam“, a nakon otvorenja u SP Supernova Slavonski Brod, s veseljem smo dočekali otvaranje prodajnog centra i u SP SUPERNOVA Varaždin. Na dan otvorenja, 19. ožujka,  za sve su posjetitelje pripremili roštilj i piće, uz odličan zvuk tamburaškog sastava Kavaliri. 

Na 6 000 kvadrata i uz više od 30 000 artikala koje čine  građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačan asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju po povoljnim cijenama, lako je pronaći ponešto za svakog člana obitelji. 

Okupljenima se obratio i sam direktor BauWelta Hrvatska, Tomislav Leko:
BauWelt je trgovina s konceptom „uradi sam“, te nudi sve za kuću, dom i vrt. Mi smo jedini centar za gradnju i dom smješteni unutar trgovačkog centra te time postajemo i najpoželjnije mjesto kupnje za cijelu obitelj. 

Predstavnici Supernove Holger Neumann i Patricija Tkalčec, mag. kroat. i german., na otvorenju su istaknuli da je jedan od faktora više od 5-godišnjeg kontinuiranog uspjeha shopping parka SUPERNOVA Varaždin, procijenjenog na cca. 30 milijuna eura, svakako prilagođenost regionalnoj kupovnoj moći, odlična prometna infrastrukturalna povezanost te izvrstan izbor zakupnika. Ono što se ne smije zanemariti je činjenica kako je Supernova Varaždin za lokalnu zajednicu osigurala i 200-ak radnih mjesta. Na zemljištu površine 56 tisuća kvadrata nalazi se oko 20 tisuća kvadrata prodajne površine i 25 zakupnika koji uspješno podmiruju potrebe svakog člana obitelji .

BauWelt je također Savjetu mladih Grada Varaždina donirao 15.000,00 kuna kako bi uredili Centar za mlade.