PR članci 05.10.2017. 00:00. Zadnja izmjena: 05.10.2017. 12:48.

Tjedan restorana

Bogati jelovnici od samo 100 kuna u Termama Sveti Martin

Narednih dana čeka nas hladnije vrijeme, a uz to je nekako slađe prizalogajiti i više nego što bi nam nutricionisti i zdravstveni djelatnici savjetovali. Predlažemo vam da izbjegnete nezdrave grickalice, te se umjesto toga okrenete bogatstvu i raznolikosti prekrasne sezonske, lokalno proizvedene hrane.

Naime, Terme Sveti Martin pozivaju vas u svoj „Svijet zdravih užitaka“, to jest u Healthy Dining restoran Le Batat. Restoran u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu - još neistraženoj namirnici na kulinarskoj sceni Hrvatske. Kada bi trebali navesti jednu namirnicu bogatu vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a koja je ujedno i izvrsna za zdravlje ljudi, batat bi svakako bio na samom vrhu ljestvice. 

Le Batat

Jelovnik upotpunjuju i jela pripremljena od mesa lokalnog podrijetla, kao i poznata međimurska riba - smuđ, koja u kombinaciji s bučinim košticama u svakoj osobi budi neke nove, do sad neistražene doživljaje. 

Za vrijeme Tjedna restorana, u razdoblju od 13. do 22. listopada između 12 i 22 sata u Le Batatu vas čekaju primamljivi specijaliteti u tri slijeda i to s uključenom čašom vina, a sve za samo 100 kuna! Uz sve to, čeka vas i kupon 1+1 gratis za kupanje u The Temple of Life. Zašto se i vi koji put ne biste počastili ručkom ili večerom koju niste morali sami spremati od početka do serviranja? Razveselite svoju prijateljicu, partnera, ili pak povedite cijelu obitelj! Vrijeme je za ponovno zbližavanje uz dobru hranu, slasni desert i kvalitetnu kapljicu.

Za rezervacije i više informacija nazovite 040/315-005 i dođite gladni!