PR članci 23.08.2017. 12:39. Zadnja izmjena: 23.08.2017. 12:43.

Nova destinacija za sve ljubitelje urbanog stila

Buzz Sneaker Station otvara svoja vrata u Varaždinu

Buzz Sneaker Station, destinacija za sve ljubitelje tenisica i uličnog stila, otvora svoja vrata u Varaždinu u utorak, 29. kolovoza, u trgovačkom centru Lumini.

Superstar za sve modne kombinacije, novi New Balance modeli koji su preplavili svjetske ulice, Nike, legendarne Jordanice, kultni adidas modeli, Converse, Puma, Reebok, New Era-  svi su modeli na dan otvorenja sniženi 20%.

Hrvatski umjetnici, plesači, grafiteri, modni dizajneri sudjeluju u stvaranju domaće urbane kulture pišući blogove o svojim iskustvima i životnom stilu na Buzz platformama, a Varaždinci i svi ljubitelji sneaker stila iz okolice sada imaju prilike doprinijeti ovom trendu. U četvrtak, 24. kolovoza, Buzz Sneaker Station će se predstaviti i na varaždinskim ulicama uz DJ-a phillipea, grafitera Borisa Bareta koji će oslikati platno u svom stilu, odlične street style plesače i ljubitelje sneaker stila.

Cilj svake Buzz trgovine jest promocija nove kulture opuštenog i sportskog odijevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju. Prvi Buzz Sneaker Station otvorio se u Splitu prošle godine, nedugo zatim u Zagrebu i Rijeci, krajem prošle godine u Zadru, a kao peta destinacija odabran je upravo Varaždin.

Sneaker kultura u modnom je svijetu u posljednje vrijeme zauzela visoko mjesto. Na ulicama poznatih svjetskih gradova odijela se kombiniraju s adidas Gazelle, Stan Smith ili Nike Air Max tenisicama, a Buzz Sneaker Station taj je trend prigrlio i prenio na ulice diljem Hrvatske.

Više informacija saznajte na www.buzzsneakers.com te putem Facebooka i Instagrama