PR članci 28.09.2020. 09:52. Zadnja izmjena: 28.09.2020. 10:56.

Hotel Panorama Prelog

Da se ulaže u kontinentalni turizam, više bismo učinili za 365 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije i ovaj tjedan predstavljamo partnera kampanje „Međimurje daje više”. Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima.


 - Na samom početku koronakrize nismo znali kako će stvari funkcionirati, kakva će biti situacija te dokle ćemo biti zatvoreni, ali spletom okolnosti ipak smo se odlučili podržati kampanju Međimurje daje više jer smatramo da se premalo ulaže u kontinentalni turizam, a mnogi zaboravljaju da smo mi ovdje 365 dana, kaže direktorica Hotela Panorama Dragica Domjanić.

Tik uz najveće akumulacijsko jezero u Hrvatskoj, na rubu grada Preloga, nalazi se Hotel Panorama***, koji na jednom mjestu nudi sve potrebno za aktivan odmor, vrhunsko opuštanje te gurmanski užitak. Obiteljski, sport i bike friendly Hotel otvoren je tijekom cijele godine, a kao dio sportsko – rekreacijskog centra DG Sport, svojim gostima nudi niz sportskih sadržaja te bogatu ugostiteljsku ponudu u caffe baru, restoranu i pizzeriji.

- Cilj nam je postati mjesto susreta za sve generacije, gdje se uz sportske aktivnosti i vrhunsku gastronomsku ponudu ljudi mogu opustiti i provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima. Za naše najmlađe goste na raspolaganju je dječje igralište uz ljetnu terasu Hotela Panorama***, dok inozemnim gostima želimo - uz komfor - predočiti sve ljepote i posebnosti prekrasnog međimurskog kraja, istaknula je direktorica.


Tradicionalna kuhinja

Ovaj je objekt na samom početku bio zamišljen kao sportski centar, no s vremenom su poslovanje fokusirali na restoran, čija se ugostiteljska ponuda bazira na međimurskoj tradicionalnoj kuhinji i vinima, a nedavno je upotpunjena i tradicionalnim međimurskom pivom koje je sve traženije i kod stranih gostiju. - Izuzetno smo ponosni na naše osoblje koji već dugi niz godina savršeno funkcionira, a u suradnji s Centrom dr. Rudolfa Steinera uvodimo specijalitete pripremljene od namirnica iz biodinamičkog uzgoja, naglašava naša sugovornica.


Korak po korak

S kapacitetom od samo dvadeset soba, Hotel Panorama, prošle je godine zauzeo treće mjesto po ostvarenom broju noćenja u Međimurskoj županiji. - Unatrag nekoliko godina, uvidjeli smo da su kapaciteti Hotela premali te u skoroj budućnosti krećemo u dogradnju dodatnih soba, te planiramo i izgradnju dodatne teretane i multifunkcionalne dvorane za kongrese i druge skupove. Također, imamo velik potencijal za razvoj zbog sportskih terena i dodatnih usluga koje u sklopu Hotela nudimo. Danas veliku pažnju pridajemo sportu i zdravom načinu života te se svakodnevno kod nas održava po nekoliko funkcionalnih, rehabilitacijskih i individualnih treninga, zaključila je D. Domjanić.

Iako je jesen pred nama neizvjesna, poslovanje Hotela prilagođeno je trenutnoj situaciji, poštuju se sve preporuke i epidemiološke mjere koje propisuje Stožer, a uz paket Vladinih mjera za pomoć gospodarstvu zadržali su sve zaposlenike te puni elana kreću u nove izazove.

Osoblje Hotela distibuter je i prezentator turističke ponude našeg kraja, a u sklopu kampanje Međimurje daje više, gosti Hotela Panorama za potrošen iznos veći od 250,00 kuna na bilo koju uslugu, dobivaju bonus u obliku kupona. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje doniraju partneri projekta.