PR članci 30.08.2016. 10:53. Zadnja izmjena: 30.08.2016. 10:54.

Nedjelja, 4. rujna

Dan vjenčanja u Termama Sveti Martin 

Posjetite Terme Sveti Martin u nedjelju, 4. rujna između 11 i 19 sati i saznajte sve što vas zanima i što vam je potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja. Terme Sveti Martin proteklih su nekoliko godina intenzivno radile na usavršavanju usluge kada su svadbene svečanosti u pitanju, a sada je vrijeme da svoja vrata otvore za sve one koji uskoro planiraju organizirati najromantičniji dan u životu. Ovog će se puta Dani vjenčanja održati u kongresnoj dvorani Mura, jednoj od ukupno 6 svadbenih lokacija.

Jeste li znali da u Termama Sveti Martin nudimo mogućnost svadbene ceremonije na otvorenome, uz jelovnike već od 300 kuna po osobi s uključenim pićem? Također, znate li da ćete u većini drugih svadbenih salona dodatno platiti navlake za stolice i ubruse, dok primjerice u Termama Sveti Martin tog troška nemate?

Posjetite "Dan vjenčanja" u Termama Sveti Martin i saznajte više zanimljivosti na licu mjesta.

ps. za sve predbilježbe i rezervacije prostora na samom Danu vjenčanja, Terme Sveti Martin će svim mladencima pokloniti besplatno bračno putovanje u jedan od hotela LifeClass Portoroža.

Radno vrijeme dana vjenčanja: nedjelja 4. rujna između 11 i 19 sati.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan!