PR članci 09.02.2016. 11:57. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Hotel Spa Golfer

Dani vjenčanja u Termama Sveti Martin

Posjetite Terme Sveti Martin od subote 27. do nedjelje 28. veljače između 14 i 18 sati i saznajte sve što vas zanima i što vam je potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja.

Terme Sveti Martin proteklih su nekoliko mjeseci intenzivno radile na usavršavanju usluge kada su svadbene svečanosti u pitanju, a sada je vrijeme da svoja vrata otvore za sve one koji uskoro planiraju organizirati najromantičniji dan u životu. Ovog će se puta Dani vjenčanja iz Restorana Vučkovec preseliti u hotel Spa Golfer, točnije u kongresnu dvoranu Mura, a razlog tome je i prezentacija novorenoviranog svadbenog restorana Mira koji je svoja vrata otvorio u siječnju ove godine.

Revija vjenčanica, degustacija menija, slastica i vina, izložba cvijeća i svadbenih dekoracija samo su dio onoga što vam Terme Sveti Martin pripremaju za Dane vjenčanja, a svi prisutni moći će saznati kako i do besplatnog bračnog putovanja u LifeClass hotele u Portorožu, jer upravo to je poklon za sve mladence koji se odluče oženiti u predivnom ambijentu Termi. Jeste li znali da u Termama Sveti Martin nudimo mogućnost svadbene ceremonije na otvorenome, uz jelovnike već od 300kn po osobi s uključenim pićem? Također, znate li da ćete u većini drugih svadbenih salona dodatno platiti navlake za stolice i ubruse, dok primjerice u Termama Sveti Martin tog troška nemate.

Posjetite "Dane vjenčanja" u Termama Sveti Martin od subote 27. do nedjelje 28. veljače između 14 i 18 sati i saznajte više zanimljivosti na licu mjesta.
Na izlaganju će nam se pridružiti i naši partneri Make Up by Ana (poznata međimurska vizažistica Ana Ude), MishoWedding Studio, Fotokolor Vidović, Cvjećarna Margareta, Cvjećarna Rob, Lumilas Wedding Light, Slastičarna Monika, Salon vjenčanica Lidija, zlatarnica Toni, zlatarnica Gold servis, cvjećarnica Vesna Belica, te radionica domaćih proizvoda Miris prirode. Naravno, svi prisutni moći će čuti i pravi svadbeni band Aquarius, te kušati vino Vinarije Novak Borisa i Danice.

p.s. Za rezervaciju odabrane lokacije na Danima vjenčanja, Terme Sveti Martin odobravaju 10% popusta na standardni cjenik.

NAPOMENE

Radno vrijeme dana vjenčanja: subota 27. do nedjelje 28. veljače između 14 i 18 sati Ulaz je besplatan!

Više informacija ovdje.