PR članci 23.05.2016. 15:13. Zadnja izmjena: 24.05.2016. 08:11.

Od 30. svibnja - 5. lipnja 2016., svi su programi besplatni

Dođite na Ima Nade FESTIVAL!

Udruga Ima Nade promiče duhovne i etičke kršćanske vrijednosti utemeljene na Bibliji, povijesnoj baštini i kulturi našega naroda. Kroz sadržaje koje su pripremili žele naglasiti da beznađe ne mora biti jedina perspektiva za svijet.

Važno je napomenuti i da su svi programi besplatni.

Biblija uči da Bog ima plan za svakog od nas, a to želimo pokazati na jedan vrlo moderan i pristupačan način, kazali su nam iz Udruge uz poziv da kroz glazbu, predstave i motivacijske govore odškrinete mogućnost za druge perspektive i neki novi tračak nade.

PROGRAM

Od 30. svibnja - 5. lipnja 2016. organizatori su festivala kojeg će upotpuniti brojni govornici (iz Indije, Njemačke i Makedonije) te bendovi (Next Exit i Southern Cross iz SAD-a, Jonatan Vukov, October Light, Jonatan Vukov, Danko Tomanić, Ivan Špičak i Ima nade zbor iz Hrvatske te Spasenie iz Bjelorusije). Detaljni program događanja i koncerata pogledajte na slici ispod, uz napomenu da će se sva dnevna događanja između 10-12 sati te između 16-18sati održavati u centru grada Čakovca, dok večernji program na lokaciji starog MTČ igrališta započinje u 20 sati.

Program događanja Ima nade festival

 

Izvor: Udruga Ima nade!