PR članci 21.10.2016. 18:05. Zadnja izmjena: 21.10.2016. 18:07.

Jer sve smo to MI!

Donacija dm-a za brži napredak učenika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec

U petak, 14. listopada, dm je Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec predao donaciju u vrijednosti od 20.000 kuna za kupnju digitalnog logopedskog seta namijenjenog individualnom radu s djecom s poteškoćama. Zahvaljujući logopedskom setu, 190 učenika pohađat će logopedske vježbe koje će im omogućiti da postignu bolje rezultate na područjima komunikacije, čitanja, govora i slušanja. Donacija je ostvarena u sklopu inicijative Jer sve smo to MI! kojom će dm podržati realizaciju 40 društvenih projekata diljem Hrvatske s više od 1,5 milijuna kuna.

Kako bi unaprijedili napredak djece s poteškoćama Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec prijavio je projekt na dm-ovu inicijativu Jer sve smo to MI!.

Među više od 2.000 prijavljenih projekata dm je odabrao 40 koje ćemo realizirati u sklopu inicijative. Dvadesetu obljetnicu poslovanja dm će obilježiti onime što je utkano u temelje našeg poslovanja – pomaganje zajednici. Uvjereni smo kako upravo djelujući na lokalnoj razini možemo doprinijeti i razvoju našeg društva u cjelini. Vjerujemo kako će ova donacija učenicima omogućiti bolji napredak, a vrijednom osoblju Centra za odgoj i obrazovanje olakšati svakodnevni posao, izjavila je Dijana Košić, područna menadžerica dm-a.

Povodom dvadesete obljetnice svog poslovanja u Hrvatskoj, dm je u veljači ove godine pokrenuo inicijativu Jer sve smo to MI! kako bi pružio podršku realizaciji projekata čiji je cilj doprinijeti razvoju lokalnih zajednica.

Među više od 2.000 prijavnica, dm je odabrao 40 projekata koji će u 26 hrvatskih gradova i naselja omogućiti kvalitetniju zdravstvenu skrb pacijentima, osigurati prikladno okruženje za obrazovanje i dodatne sadržaje za djecu, a ekološki projekti pobrinut će se za uređenje parkova i urbanih vrtova.