PR članci 17.12.2019. 10:06. Zadnja izmjena: 30.01.2020. 13:22.

Nedelišće

Dva desetljeća uspješne poslovne priče popularne benzinske postaje Formula V

Tvrtka Moharić Commerce d.o.o. ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja benzinske postaje Formula V, smještene uz glavnu prometnicu na ulazu u Nedelišće iz pravca Čakovca. Osnivač - pokojni Zdravko Moharić - sa suprugom Liljankom otvorio je benzinsku pumpu 18. prosinca 1999. godine, a danas je uz majku Liljanku vlasnik tvrtke sin Valentino. Od samih početaka rada tvrtke, u kojoj je trenutno zaposleno 16 djelatnika, direktorica je Gordana Škvorc. Osnovna djelatnost je prodaja naftnih derivata, no posjeduju i dobro opremljenu trgovinu mješovitom robom, rezervnim dijelovima te potrepštinama vezanim uz cestovni promet, a u sklopu kompleksa nalazi se - među mnogim kupcima i prolaznicima - vrlo popularan caffe bar Ferrari.

- Kako bismo bili ukorak s vremenom neprestano pratimo događaje na tržištu te slijedimo trendove. Zato smo prošle godine kompletno obnovili benzinsku pumpu, ove je godine renoviran caffe bar, a u planu su još i drugi projekti. Nastojimo zadovoljiti prohtjeve tržišta i kupaca u našoj djelatnosti, što zahtijeva svakodnevno praćenje zakonskih propisa, a ponosni smo i na dobru suradnju s lokalnom zajednicom, osobito s Općinom Nedelišće. Ako se i pojave, probleme rješavamo u hodu, a eventualne negativnosti su nam izazov iz kojeg učimo, kaže direktorica Gordana Škvorc.

ODANOST

Vlasnici poduzeće nastoje voditi u obiteljskom duhu, što radnici prepoznaju i vraćaju odanošću, pa su neki s njima od samih početaka, a mnogi i više od 18 godina. Uoči uskrsnih i novogodišnjih blagdana prigodno su nagrađeni, a ove su godine primili i jubilarnu plaću povodom 20. godina uspješnog poslovanja. Jedini dobavljač goriva i autoplina je Petrol d.o.o., a cijene njihovog goriva na Formuli V su jeftinije u odnosu na konkurenciju.

POPUSTI I POKLONI

Svi kupci mogu postati i članom njihova kluba vjernosti i to vrlo jednostavno: dovoljno je da podnesu zahtjev za kreiranjem kartice te ostvare popuste isključivo na gorivo. Povodom godišnjice i nadolazećih blagdana kupcima pripremaju i prigodne poklone, a na raspolaganju su svakim radnim danom od 0 do 24 sata. Djelatnici tvrtke Moharić Commerce svojim vjernim i budućim kupcima žele blagoslovljene blagdane te sretnu i uspješnu novu godinu.

Izvor: 3373