PR članci 09.09.2019. 11:10. Zadnja izmjena: 10.09.2019. 14:20.

Mursko Središće

[ELECTA d.o.o.] Elektromonteri kod nas su uvijek dobrodošli

Da su elektromonteri danas vrlo traženi na tržištu rada, potvrđuju sve glasniji poslodavci. Nedostatak kvalitetnog kadra unatoč ponuđenim odličnim uvjetima rada direktno utječe na poslovanje jer se sve teže preuzimaju novi poslovi i projekti. Hrabru odluku da nakon nekoliko godina rada kao kooperanti, postanu tvrtka koja posao elektromontaže odrađuje u vlastitoj organizaciji, donio je Nenad Sabo, vlasnik i direktor tvrtke Electa d.o.o..

Opremljeni tehnikom i stručnim kadrom, nudimo našim investitorima zasigurno najoptimalnija rješenja u izvođenju poslova, zaključuje Sabo

- Electa d.o.o. nastala je 2016. godine, relativno smo mlada tvrtka, no iza nas stoje reference velikih elektro-projekata odrađenih u raznim industrijama diljem Europe, ističe Sabo. Osim klasičnih elektro instalacija u stanogradnji, njihovi su zaposlenici danas stručnjaci u elektro uslugama koje pružaju u autoindustriji (u tvornici BMW-a, AUDI-a i Mercedes-a), prehrambenoj i kemijskoj industriji te raznim tvornicama, elektranama i drugim industrijskim postrojenjima. - Pratimo trendove i stalno ulažemo u razvoj usluga i ljude kako bi stalno bili konkurentni na tržištu i svojim investitorima garantirali najoptimalnija rješenja. Međutim sve nam se češće događa situacija u kojoj moramo odbiti posao zbog nedostatka radne snage, govori Sabo. O logistici te nabavci i analizi projekata uz direktora, brine još troje ljudi, a to su Maja Gerenčer i Martina Ciglar koje su zadužene za knjigovodstvo i administraciju te inženjer Albin Mihalic.

Albin Mihalic, Nenad Sabo, Maja Gerenčer i Martina Ciglar


Iskustvo stečeno na radovima električnih instalacija u industriji, njihovim sadašnjim i budućim klijentima garantira kvalitetu.


Kvalitetan kadar i kooperanti

Electa d.o.o. sa sjedištem u Murskom Središću danas zapošljava čak 60 ljudi različitih profila, a gotovo sedamdeset posto poslovanja usmjereno je na inozemne poslove. Zbog te činjenice otvorena je podružnica tvrtke u Münchenu, Electa Gmbh i svaki zaposlenik može birati želi li prijavu u Hrvatskoj ili u Njemačkoj. - Uvijek smo u potrazi za zaposlenicima elektro-struke i uz kvalitetna primanja, svojim zaposlenicima osiguravamo razne dodatke i stimulacije. Omogućujemo i potičemo doškolovanja pa čak i prekvalifikacije radnika, a nedavno smo krenuli i s tečajevima njemačkog jezika za zainteresirane. Međutim, za određene poslove koristimo i kooperante i izuzetno su nam interesantne domaće tvrtke s kojima se može dogovoriti dugoročna suradnja na visokom nivou, nastavlja Sabo.

Valja istaknuti da Electa ne izvozi ljude samo na posao u inozemstvo, već se radi i diljem Hrvatske. Osim djelatnosti elektroinstalacija Electa nudi uređaje i opremu za klimatizaciju, toplinske pumpe i LED rasvjetu. Ove godine postali su ovlašteni partner brenda Sinclair koji je poznat u cijelom svijetu. Osim klasične montaže i servisa klima uređaja i toplinskih pumpa nude i prodaju samih uređaja.

Izvor: 3359