PR članci 13.02.2017. 13:32. Zadnja izmjena: 13.02.2017. 15:26.

Vrhunski hoteli na otoku Lošinju u pripremama za sezonu 2017.

Grupa Jadranka traži sezonske zaposlenike

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih poduzeća u Hrvatskoj koja već punih 70 godina uspješno posluje u turističkoj i trgovačkoj djelatnosti. Radi se o otočnom poduzeću koje raspolaže hotelima, kampovima i trgovinama isključivo na otočju Lošinju i Cresu. Kao takvo, najveći je poslodavac na ovim destinacijama.

Lošinj Hotels&Villas prepoznatljiv je hotelski brend najvećeg poduzeća Grupe Jadranka, Jadranka hoteli  d.o.o., pod kojim djeluje šest hotela i vile koji primaju više od 3.500 gostiju na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su tako na raspolaganju isključivo hoteli 5* i 4*. U ekskluzivnoj uvali Čikat smješten je hotel Bellevue 5*, vila Hortensia 5*, Boutique Hotel Alhambra 5*, dok je Vitality Hotel Punta 4* u Velom Lošinju te Wellness Hotel Aurora 4* i Family Hotel Vespera 4* u Sunčanoj uvali. Pored navedenog, Grupa Jadranka upravlja s 11 á la carte restorana, raspolaže i s mnoštvom apartmana, četiri kampa na otočju unutar poduzeća Jadranka kampovi d.o.o. i Kamp Slatina d.o.o. te brojnim maloprodajnim i veleprodajnim objektima u sklopu Jadranka trgovine d.o.o.

U posljednjih sedam godina Grupa je uložila preko 170 mil EUR u svoje objekte i namjerava u idućem razdoblju uložiti barem još toliko. Postala je prepoznatljiva po vrhunskoj i jedinstvenoj usluzi specijaliziranoj za zdravi odmor, a sam otok Lošinj pozicioniran je kao Otok vitalnosti. Samo u posljednjih nekoliko godina Grupa Jadranka dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i nagrada upravo u kategorijama izvrsnosti i inovativnosti.

ZAPOSLENICI – KLJUČ USPJEHA!

U specijaliziranoj usluzi koju nude u svim svojim objektima ključno je visoko educirano osoblje s razvijenim znanjima i vještinama u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i trgovini pa su tako upravo zaposlenici ključ Jadrankina dugogodišnjeg poslovnog uspjeha!

Zaposlenicima se omogućuje rad u inovativnom i poticajnom okruženju, stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore i uključivanje u program nagrađivanja. Na edukacije se troše višemilijunski iznosi, a predvode ih vodeći interni i vanjski stručnjaci. Edukacije se provode kontinuirano, godišnje, a nude se i mogućnosti specijaliziranih usavršavanja (batler, concierge, somelijer…). Zaposlenici se odmah po dolasku uključuju u interne edukacije, među ostalim i u već prepoznatu Gastro akademiju u hotelu Bellevue 5*, hotelu koji je upravo proglašen od strane TripAdvisora najboljim hotelom u Hrvatskoj u čak dvije od četiri kategorije!

Zaposlenicima koji se istaknu svojim angažmanom, koji su ambiciozni i inovativni, nudi se i razvoj karijere u smjeru specijalističkih voditeljskih pozicija, mogućnost nastavka formalnog obrazovanja i trajnog zaposlenja. Ključne vrijednosti koje Grupa Jadranka potiče kod svojih zaposlenika su izvrsnost, poštenje, pouzdanost, dosljednost, komunikativnost i timski rad.

Najbolja potvrda da Grupa Jadranka brine i ulaže u svoje zaposlenike je upravo njeno proglašenje trećim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki prema istraživanju „Najbolji poslodavac 2015.“.

PONUDA ZA SEZONSKO ZAPOŠLJAVANJE ZA 2017.

Za sezonu 2017. Grupa Jadranka potražuje čak 600 sezonskih radnika i to u segmentima domaćinstva, kuhinje i servisa na radnim mjestima konobara, kuhara/pomoćnog kuhara i spremačica te u segmentu trgovine, proizvodnje i transporta, najviše na radnim mjestima prodavača/pomoćnih prodavača.

Pored ugovorene naknade za rad, sezonskim zaposlenicima osigurani su i smještaj i obroci (bez umanjivanja plaće). Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza se također refundiraju.

Stoga, ako želite biti dio tima prepoznatljivog po izvrsnosti, pošaljite nam svoju molbu sa životopisom na e-mail adresu [email protected] ODMAH, a najkasnije do 28. veljače 2017. godine.

 

Za više informacija obratite se na niže navedene kontakte:

Jadranka d.d. – Kadrovska služba/Odjel za zapošljavanje

Dražica 1, 51 550 Mali Lošinj, Republika Hrvatska

T: +385 51 661 136; +385 51 661 133

E: [email protected]

Web: www.jadranka.hr