PR članci 04.03.2019. 12:16. Zadnja izmjena: 05.03.2019. 10:36.

LAG Međimurski doli i bregi

Javni poziv nositeljima razvojnih ideja i inicijativa

Javni poziv nositeljima razvojnih ideja i inicijativa sa područja Općine Mala Subotica i Općine Štrigova na edukaciju s ciljem njihovog razvoja i realizacije.

Projekt POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi LAG Međimurski doli i bregi provodi zajedno s ACT Grupom iz Čakovca, Veleučilištem VERN iz Zagreba, Visokim gospodarskim učilištem iz Križevaca, Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina te LAG-om Škoji.

Jedna od aktivnosti projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, trodnevnog događanja tijekom kojeg će timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomagati zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja.

POP-UP hubovi održat će se u Općini Mala Subotica od 13. do 15. ožujka 2019. u Domu kulture u Maloj Subotici, a u Općini Štrigova od 20. do 22. ožujka 2019. u dvorani iznad pošte u Štrigovi.

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz tri dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, te su svi troškovi sufinancirani iz projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do 11. ožujka prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici  za sudjelovanje na hubu u Maloj Subotici, a do 15. ožujka 2019. za sudjelovanje na hubu u Štrigovi. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani.

Sve dodatne informacije možete dobiti na sljedećim kontaktima – LAG Međimurski doli i bregi (098 176 3206 ili [email protected]), Općina Mala Subotica (099 2543 224 ili 040 631 700), Općina Štrigova (099 735 8111 ili 040 851 039). Više o projektu možete saznati na web stranici www.ruralhubs.net.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost LAG-a Međimurski doli i bregi.

 


 

Izvor: LAG Međimurski doli i bregi