PR članci 13.06.2017. 09:06. Zadnja izmjena: 13.06.2017. 09:07.

Produženi vikend

Kerekesh teatar i GibajFest u Termama Sveti Martin

S otvaranjem vanjskih bazena, počela je ljetna sezona u Termama Sveti Martin. S prvim produženim vikendom u mjesecu lipnju dolazi i puno smijeha i zabave. Tako u Terme dolazi popularni Kerekesh teatar, a poučeni dobrim iskustvom iz prošlih godina, organizira se i GibajFest.

Željni ste dobre zabave, smijeha i opuštanja uz kajkavsku satiričnu predstavu? Kerekesh teatar u Termama Sveti Martin izvodi svoju komediju pod nazivom „Skupština“. Radnja predstave smještena je u malo selo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Radi se o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti koji poprimaju elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu. Zato dođite i povedite svoju obitelj 16.6. u 20 sati u hotel Spa Golfer i dobro se zabavite.

  • Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn, a na sam dan predstave po cijeni od 60 kn i to u: Pinklec Shopu(Hotel Spa Golfer), Pub-u Potkova (Toplice Sveti Martin), Caffe baru Čarli u Svetom Martinu na Muri, Caffe baru Jama u Murskom Središću, Caffe baru Kult u Štrigovi, Parksu, Patrixu i Caffe baru South u Čakovcu ili na broj 099 708 6745.

Ako pak želite nastaviti vikend u dobrom raspoloženju, dođite i posjetite Terme 17.6. u 16.00 sati kod Pub-a Potkove. Viseće kuglane, odbojke sa nogama, tenis sa plahtama, skakanje u vrećama, nogotenis, bacanje diska u dalj samo su neke od zanimljivih igara koje će popratiti popularno druženje mališana i roditelja, poznatijeg pod nazivom – GibajFest. Kao i svake, tako i ove godine će se naš gost iznenađenja i medvjedić Lino pobrinuti da djeci ovaj dan prođe uz ludu zabavu, smijeh i glazbu.

Pobjednike očekuje besplatna pizza u pub-u te ulaznica za bazene.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com ili na telefon 040 371 111.