PR članci 10.08.2020. 11:11. Zadnja izmjena: 11.08.2020. 12:28.

TZ Međimurske županije

Kuća za odmor i apartman Čarolija partner je kampanje Međimurje daje više!

Smještajni objekti, kuća za odmor i studio apartman „Čarolija“ Slakovec ove godine slave svoj prvi jubilej, pet godina postojanja. Ljubav prema ljudima, prirodi, zdravoj prehrani, lijepom Međimurju, navelo je vlasnike, obitelj Novak, da u rodnom Slakovcu turistima ponude prostor u kojemu mogu bezbrižno uživati i opustiti se. 
- U turizmu je važno znati prepoznati želje i potrebe gostiju, upravo zato i mi nastojimo biti spremni odgovoriti na sva njihova pitanja i ispuniti im želje za vrijeme boravka u našim objektima, kažu vlasnici. - Najdraže nam je kada se gosti vrate s dnevne turneje po Međimurju i kada puni emocija pričaju o našim goricama, toplicama, OPG-ovima koje su posjetili (na koje smo ih mi uputili) i s kojih su donijeli pregršt proizvoda i emocija, ističu. O samoj opremljenosti objekta i domaćinima najviše pak govori ocjena webstranice Booking.com, 9,9.

U sklopu kampanje Međimurje daje više, gosti uz predočenje kupona mogu koristiti bicikle i teniski teren TK C LAB u trajanju od sat vremena. Najave na mob 098/723-116.