PR članci 06.06.2016. 08:45.

Vrijeme je za slavlje!

Lumini priprema spektakularan provod za kraj školske godine

  • Besplatni sladoled i karikature, izvođači na Lumini pozornici, radionica izrade grafita i MEGA POPUSTI u subotu, 11. lipnja
  • Posebna i dosad neviđena atrakcija: sve posjetitelje Luminija oduševit će izrada XXL BALONA OD SAPUNICE, dovoljno velikih da se  njih može ući

Kraj školske godine je blizu i vrijeme je za slavlje! Ne propustite stoga najbolji provod ikad, za koji se pobrinuo Lumini, najveći centar za shopping i zabavu u regiji.

Lumini centar odlučio je svim školarcima prirediti raskošnu proslavu i nagrade za kraj još jedne nastavne godine. Već poznat po atraktivnim eventima, Lumini ovog puta priprema istinsku poslasticu koja će sve posjetitelje ostaviti bez daha – u subotu 11. lipnja, od 10 do 13 sati izrađivat će se baloni od sapunice velikih dimenzija, toliko veliki da se u njih može ući. U isto vrijeme u centru će biti umjetnik karikaturist. Svi koji žele, moći će mu pozirati i ponijeti sa sobom kući vlastitu karikaturu, potpuno besplatno.

Subotnje poslijepodne rezervirano je za radionicu grafita gdje će svi koje to zanima moći naučiti sve o tehnikama, stilovima i inspiraciji, te i sami izraditi svoje grafite. Radionica traje od 16 do 20 sati. Živo će ponovo biti na Lumini pozornici gdje će od 11 do 13, te od 17 do 19 sati nastupati plesne škole i vrtići, a po prvi put u regiji ovdje će se predstaviti i Helen Doron English, čiji će predstavnici također održati radionicu.  Od 11 do 13, te ponovo od 17 do 19 sati (ili do isteka zaliha), u Luminiju će se svim školarcima dijeliti besplatni sladoled.

Za najmlađe posjetitelje, pregršt zabavnih sadržaja u subotu i nedjelju od 11 do 13 sati pripremila je igraonica Twister. Dovoljno je razloga da i ove subote ne propustite posjetiti Lumini, vodeći regionalni centar za shopping i zabavu. Detaljan program i sve popuste potražite na www.lumini.hr. Proveselite se uz kreativnu zabavu, obavite shopping po nižim cijenama i zakoračite spremni u dugo toplo ljeto.