PR članci 18.04.2016. 13:23. Zadnja izmjena: 18.04.2016. 13:33.

Četiri dana slavlja

Lumini proslavio rođendan uz više od 40.000 posjetitelja

  • Čak četiri dana slavlja protekla su u znaku povoljnog shoppinga, plesnih i glazbenih nastupa, predstava i radionica za djecu, poklona za posjetitelje i najveće rođendanske torte! Šećer na kraju subotnjeg provoda bili su Mejaši s kojima su u Luminiju zapjevali svi od 7 do 77. Poznat je i najsretniji posjetitelj rođendana. Novog limenog ljubimca, Hyundai i20, osvojio je Mirko Sokolić iz Belice kojemu je sreću donijela kupovina u Adidas shopu.

Lumini shopping centar proteklog je vikenda vrvio posjetiteljima te je oborio sve rekorde posjećenosti. Pod krilaticom 'Mi slavimo, a vi dobivate', želja Lumini centra bila je nagraditi sve posjetitelje i kupce, te im zahvaliti za dosadašnju vjernost. Lumini je stoga organizirao događaj godine s nebrojenim poklonima, predstavama i  nastupima koji su kulminirali u subotu navečer koncertom Mejaša.

Rođendan Luminija najviše je razveselio mališane za koje je novootvorena igraonica Twister pripremila brojne predstave i radionice te sa svojih 600 kvadrata bila gotovo premala za sve koji su se željeli družiti s malim gusarima, Mickey i Minnie, te isprobati izradu ukrasa, balona i druge sadržaje. Rođendanskom slavlju pridružio se i novotvoreni Baby Center koji je mališane počastio balonima i kreativnom radionicom, a sve ih je zabavljala nadahnuta maskota roda Štorko.

Posebno živo bilo je na Lumini pozornici gdje su organizirani brojni nastupi, kod dm-a koji je organizirao besplatno šminkanje i Farmacije gdje su se mogli dobiti zdravstveni savjeti. Poseban rođendanski tretman za posjetitelje pripremili su i u hipermarketu Victus te novootvorenom Medonja Bowling&Pubu koji su se pobrinuli za niske cijene obiteljskog ručka. 

Lumini se potrudio usrećiti baš svakoga, pa je rođendan obilježen i humanitarnom gestom. Tako je nakon svečanog otvorenja proslave u subotu, ravnateljici udruge Nova Budućnost Kristini Radić uručena donacija IT opreme, namijenjena varaždinskim štićenicima. 

A u nedjelju u 19:00 sati službeno je završila velika rođendanska nagradna igra 'Osvoji Hyundai i20', koju je Lumini organizirao u suradnji s partnerom rođendana, Automobilom Lončar.  Nagradu je izvlačila Leona Juriša, čija je ruka bila sretna za Mirka Sokolića iz Belice koji je tako postao vlasnik novog limenog ljubimca. Sreću mu je donijela kupovina u Adidas shopu. Da novi automobil ide u dobre ruke, posvjedočili smo se nakon telefonskog poziva dobitniku koji je nakon pozitivnog šoka izrazio oduševljenje jer nabavka novog automobila bila mu je u planu, te mu je ovaj neočekivani dobitak došao kao naručen.

Organizacijom rođendanskog slavlja Lumini je zahvalio svima na vjernosti, a rekordnim odazivom posjetitelja potvrdio status najatraktivnijeg centra za shopping i zabavu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.