PR članci 27.05.2020. 12:51. Zadnja izmjena: 03.06.2020. 08:48.

Sveti Martin na Muri

Martilandia otvara svoja vrata – posjetite oazu dobre zabave na sjeveru Hrvatske

Stiže nam lipanj, a s njim nam dolaze i prve visoke temperature koje će nas odlučno uvesti u ljetne mjesece prepune dobre zabave. Dobra vijest za sve je ta da Martilandia – oaza odlične zabave u srcu prirode otvara svoja vrata s ljekovitim termomineralnim kupalištem The Temple of Life već ovog petka 29. svibnja.

Prvi kupaći moći će se rashladiti u petak 29. svibnja s čak 50% popusta na ulaznice za bazen, dok će se u subotu 13. lipnja organizirati i party otvorenja s posebnom ponudom 1+1 gratis. Povedite svoje bližnje i skok do sjevera Hrvatske na kupanac u prvi Healthness resort u Europi.

Lifeclass Terme Sveti Martin prošle su godine Aquaparku pridodale 3 nova tobogana (klasični, spin bowl i kamikaza) te dječje vodeno igralište s dva tobogana na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja.

Najkvalitetniji Aquapark na sjeveru Hrvatske

Aquapark Martilandia najkvalitetniji je aquapark na sjeveru Hrvatske kao i u regiji za što slobodno možemo reći da uključuje područje Slovenije, Austrije i Mađarske u radijusu 150 kilometara. Nuša Korotaj, direktorica prodaje i marketinga ističe da je naziv Aquaparka MartiLandia nastao kao asocijacija na mjesto u kojem živi Marti, maskota aquaparka. Lik maskote je jelen Marti jer oko područja LifeClass Termi Sveti Martin obitava puno divljih životinja, a najviše jelena, životinje koju djeca vole.

27 hektara površine za odmor duše i tijela

Unatoč činjenici da nas je priroda posljednjih mjeseci razdvojila od svijeta, Terme Sveti Martin ostaju odlučne u tome da promjene Lifestyle svakog posjetitelja na bolje. Pri tome koriste i jedan od svojih resursa - netaknutu prirodu u kojoj brojni gosti uživaju već više od 25 godina. Poznato je kako se resort nalazi na sjeveru Međimurja okružen predivnom šumom što svakom posjetitelju ostavlja dovoljno prostora za vlastite aktivnosti na otvorenom.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

Izvor: Scribo PR