PR članci 13.01.2020. 10:06. Zadnja izmjena: 13.01.2020. 10:17.

Strahoninec

[MCS Informatika] Spoj iskustva, znanja i tradicije

Informatička tvrtka MCS bavi se projektiranjem i programiranjem informacijskih sustava, razvojem i održavanjem aplikacija te baza podataka za državnu, regionalnu i lokalnu upravu, privatne tvrtke i male korisnike. Osnovana je 1992. godine, a uz dugogodišnju tradiciju u projekte je utkano i višegodišnje iskustvo djelatnika, koji brinu o zadovoljstvu korisnika te individualnim željama svakog pojedinca.

Fiskal, LoGIS, UlPRo

Od proizvoda i projekata koji su uspješno plasirani na tržište, ističe se softver za digitalno vođenje uredskog poslovanja koji je u potpunosti usklađen s Uredbom o uredskom poslovanju, Komunalni informacijski sustav te Poslovni informacijski sustav koji sadrži brojne module koji se mogu koristiti pojedinačno ili u cjelini, ovisno od potreba korisnika. Važno je istaknuti kako je spomenuti sustav prilagođen i "malim" korisnicima, a može sadržavati i blagajnu "Fiskal". Osim toga, sadrži module za izdavanje transakcijskih i inozemnih računa, izrade kalkulacija, izračun plaće, e-šihtericu te cjelokupno financijsko poslovanje. Jedan od najobuhvatnijih proizvoda tvrtke je geoinformacijski sustav LoGIS, koji u potpunosti pokriva i grafički prikazuje sve potrebne geoinformacije u lokalnoj (regionalnoj) samoupravi te obuhvaća komunalnu infrastrukturu, registar imovine, poreze i naknade, ali i ostale module. LoGIS se razvijao na širokom iskustvu i znanju djelatnika tvrtke obogaćenom višegodišnjom suradnjom s Državnom geodetskom upravom stoga je i njegova primjena moguća i u drugim područjima. Također, kreirali su i aplikaciju UlPRo, namijenjenu prodaji karata u digitalnom obliku za kulturne institucije, ali primjena aplikacije moguća je i na drugim područjima. Vrijedi spomenuti da je MCS Informatika razvila i informacijski sustav za matičarstvo te registar (popis) birača. Uz nekoliko navedenih postoji još niz uspješnih programa i projekata koji su se provodili kroz bogatu povijest tvrtke.

Kontinuirani rad na unaprjeđenju poslovnog procesa uz korištenje adekvatnih tehnologija, tvrtki su tijekom povijesti donijeli brojne nagrade i priznanja, od Zlatne kune do AAA certifikata bonitetne izvrsnosti. Dio tima surađuje od samog osnutka tvrtke te efikasno i brzo otklanja sve nastale poteškoće uz stalnu dostupnost korisnicima u podršci i radu.

Kako biste saznali što MCS može ponuditi Vama ili Vašoj tvrtki, posjetite web stranicu www.mcs-informatika.hr, pošaljite mail na [email protected], nazovite (040) 334 – 500 ili svratite na adresu Poljska 61 u Strahonincu.

Izvor: 3377