PR članci 22.11.2016. 10:58. Zadnja izmjena: 22.11.2016. 11:11.

Nado centar zdravlja Varaždin

Međimurci potvrdili: Do zdrave kralježnice može se bez boli i bez operacije!

Nado centar zdravlja Varaždin u skoro dvije godine djelovanja pomogao je desecima ljudi iz međimurskog i varaždinskog kraja koji su imali glavobolje, križobolje, bolne kukove, zglobove i stopala te razne druge bolove uzrokovane problemima s kralježnicom.

U Nado centru naglašavaju da se ne bave alternativnom medicinom u smislu bioenergije, kiropraktike, niti se bave masažama i klasičnom fizikalnom terapijom. Ono čime se Nado centar bavi je visoko tehnološki proces s kompjutorskim praćenjem ključnih parametara, a u smislu opuštanja tetiva, ligamenata i sveza koje spajaju dva, tri ili više kralježaka. U nastavku prenosimo informacije o nekoliko zadovoljnih stranaka kojima se pomoglo.

Vozi bicikl, hoda i radi

Nakon brojnih pregleda i posjeta bolnici, odlučila sam potražiti mišljenje i savjet u Nado centru. Došla sam u teškom stanju, s trupom nagnutim u stranu, hod, sjedenje i bilo kakva druga aktivnost bili su mi iznimno problematični. Kroz razgovor s gospodinom Bosakom i uvidom u MR sliku, odlučili smo odmah krenuti sa DTK (dekompresijskim) tretmanima kojima je glavni cilj bio ublažiti mi bol. Nakon 15 tretmana bol smo uspjeli smanjiti za čak 90%, ispričala je gospođa Branka koja je sada svakodnevno aktivna - vozi bicikl, hoda, radi i osjeća se snažnijom i vedrijom.

Gospođa Ružica imala je probleme u lumbalnoj kralježnici; bol u križima te bol i trnce duž obje noge koji su trajali 7 godina.

Nisam se mogla sagnuti i raditi u vrtu, teško sam ustajala i imala sam jutarnju ukočenost. Već nakon 3 tretmana osjećala sam se pokretljivije i bol se smanjila. Nakon 7 tretmana bol mi je ublažena za 80%, trnci su nestali, jutarnja ukočenost bila je znatno manja i prestala sam trošiti tablete protiv bolova, kazala je.

Voditelj Nado centra zdravlja u Varaždinu Siniša Bosak istaknuo je da dekompresijski tretmani nisu svemogući i da se gospođa Ružica vraća svakih mjesec dana na održavanje postignutih rezultata.

Ovim putem zahvaljujem gospođi Branki i gospođi Ružici na ukazanom povjerenju, nadovezao se Bosak.

[POKLON BONOVI NADO CENTRA] Darujte svoje bližnje poklon bonom za usluge u Nado centru zdravlja Varaždin. Poklonite upravo nešto vezano za ono čovjeku najbitnije - a to je zdravlje! Bonove za dekompresijski tretman i procjenu zdravlja kralježnice možete preuzeti osobno u Nado centru već od danas!

Kontakt: Nado centar zdravlja Varaždin / Frane Kurelca 2, Varaždin / tel. 042/ 557 - 513 ili mob. 091/ 311 - 0822.