PR članci 04.07.2016. 12:18. Zadnja izmjena: 04.07.2016. 12:25.

Nogomet u kavezu

MMS i Zagorke pobjednici trećeg Lumini HAKL 3na3 turnira

Muški igrači ekipe 'MMS' i ženska ekipa 'Zagorke' slavili pobjedu u najuzbudljivoj nogometnoj disciplini na svijetu – nogometu u kavezu.

Pobjedničke ekipe i najbolje strijelce vrijednim nagradama darivali su Technomarket, adidas, Sport Vision, Algoritam MK, Deichmann i Medonja Bowling & Pub.

Protekle subote u Lumini shopping centru održan je tradicionalni, već treći po redu Lumini Hakl 3na3. Za vrijedne nagrade Technomarketa, Sport Visiona, adidasa, Algoritma MK, Deichmanna i Medonja Bowling&Puba borilo se čak 30 muških i 4 ženske ekipe koje su tijekom cijelog dana odmjeravale snage u ograđenoj malonogometnoj areni. Napetu bitku dodatno je otežavala i velika vrućina, no atraktivni potezi i adrenalin pobrinuli su se za uzbuđenje i dobru zabavu sve do ranih večernjih sati.

Zasluženu pobjedu u muškoj kategoriji naposljetku je odnijela ekipa 'MMS' koje je Adidas nagradio nogometnim dresom, dok su drugoplasirani '4-M-ovci' dobili poklon bonove Sport Visiona, a treće plasirani 'Striček Martin i djeca' nagradu Medonja Bowling&Puba - majice kape, besplatno piće, pizzu i kuglanje.

Za pobjedu u ženskoj kategoriji borile su se 4 ekipe. Zlatne su bile 'Zagorke', srebrne 'Nolajferi', a brončane 'Štefulj MC'. I ekipe ljepšeg spola su bogato nagrađene poklon bonovima Deichmanna i Algoritma MK, te majicama, kapama, pićem, pizzama i kuglanjem u Medonja Bowling&Pubu.

Posebne nagrade pripale su i najboljim strijelcima. Čak 20 pogodaka na turniru je zabio Nikola Sokser, dok je među ženskim ekipama najbolja bila Martina Krog sa 8 postignutih pogodaka. Najbolji strijelci nagrađeni su tabletom Prestigio, darom Technomarketa.