PR članci 10.08.2017. 06:59. Zadnja izmjena: 10.08.2017. 07:01.

Iron Heart

Najbrže rastući sportski festival u Europi održava se 2. i 3. rujna u Svetom Martinu na Muri!

Ovogodišnji Iron Heart održat će se 2. i 3. rujna u LifeClass Termama Sveti Martin. Festival koji okuplja nekoliko klasičnih teretanskih  i atletskih disciplina proglasit će atletski najspremnijeg pojedinca.

Savršena kombinacija atletskih disciplina, potpuno novi pristup organizaciji i korištenje najnovijih tehnologija u posljednjih šest godina proizveli su najbrže rastući sportski festival u Europi s nagradnim fondom od 70 000 kuna - Iron Heart Festival. Najbolji dio cijele priče? Pokrenuto u Hrvatskoj i privlači natjecatelje diljem regije!

Discipline koje obuhvaća su bench press, mrtvo dizanje, zgibovi u 1 minuti, prevrtanje gume, izdržaj s 5kg u svakoj ruci te utrka na 400 metara.

Nagrađujući najbolje sportaše visokim novčanim nagradama, vrhunskim supplement proizvodima i sponzorskim poklon paketima, uz marketing koji je osiguran za pobjednika kroz mrežu Iron Heart Festivala, sportaši diljem Europe konačno imaju sportski događaj za koji se u svakom smislu isplati pripremati kroz cijelu godinu. Iza festivala također stoji YouTube kanal s više od 20 tisuća pretplatnika i video uradcima koje je pogledalo više od 8 milijuna ljudi diljem planete, što ga čini jednim od najvećih motivacijskih kanala na svijetu!

Ambasadori Iron Heart Festivala odabrani su pojedinci s dugogodišnjim iskustvom u sportovima povezanima s Festivalom i rezultatima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima:

  • Pero Tomas - svjetski prvak u bodybuildingu i fitnessu,
  • Goran Karamarković - jedan od najboljih hrvatskih powerliftera,
  • Marko Drčić - poznati hrvatski fitness trener,
  • Marina Javorčić - nutricionistica i fitness trenerica,
  • Andrea Dugandžić - pokretačica FitMess Diary mreže i
  • Dinko Šarić - MMA trener i osnivač Muraken Gyma

Svoje iskustvo ostatku natjecatelja  u sklopu seminara će prenositi 2. i 3. rujna u LifeClass Termamam Sv. Martin. Seminari će biti dostupni za ostatak populacije kroz hrvatsku i globalnu e-learning platformu Onetius. Uz sve spomenuto, organiziran je i besplatan prijevoz za natjecatelje iz Rijeke i Zagreba. Kotizacije nema, a prijave za natjecatelje su isključivo preko službene web stranice, najkasnije do 20. kolovoza.


Sponzori i partneri ovogodišnjeg Iron Heart Festivala su: MyProtein, Međimurska županija, LifeClass Terme Sveti Martin, Općina Štrigova, Općina Sveti Martin na Muri, Onetius - hrvatska e-learning platforma, Turistička zajednica Međimurske županije, Balić parketi, CNC obrada Žalar, Kran Mont Gradnja, Elektro-frigo, Alen servis, Zoran Muršić, Aquila Fitness Centar, Powerlifting klub Pozoj Čakovec, Tts Sport Centar Varaždin, Fitness centar Urban Fit Čakovec, Lumbalis - Privatna praksa fizikalne terapije, Keramos Valkaj i Andromeda agency.