PR članci 12.10.2020. 11:23. Zadnja izmjena: 12.10.2020. 11:54.

Hotel Golf

Nastojimo ujediniti turističku ponudu donjeg Međimurja

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije predstavljamo partnera kampanje „Međimurje daje više”. Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu.

Odlučili smo se uključiti u kampanju jer smatramo da se premalo ulaže u kontinentalni turizam, a posebno u donje Međimurje koje ima mnogo potencijala od prekrasne prirode, bogate kulturne i povijesne baštine, a nedostaje nam turistička zajednica koja bi ujedinila ponudu i sadržaje kako bi na turističkoj karti Hrvatske procvao i turizam našega kraja, ispričala je vlasnica Darinka Nestić.

Udaljen tek petstotinjak metara od rijeke Drave i okružen netaknutom prirodom, u Donjem se Vidovcu nalazi Hotel Golf*** koji gostima nudi ugodan i aktivan odmor daleko od gradske vreve. Ideja o pokretanju hotela rodila se prije 25 godina na jednom izletu u Slovačkoj, točnije posjetu jednoj pivnici i odakle kreće poduzetnička priča obitelji Nestić. Iako su umirovljeni, vlasnici Vinko i Darinka danas rado priskoče u pomoć sinu Robertu te snahi Jasmini koji su preuzeli poslovanje hotela i craft pivovare.

Direktor Robert sa suprugom Jasminom te vlasnica Darinka i unuk KarloU Hotelu Golf*** gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe s pogledom na prekrasnu prirodu koja okružuje kompleks. Ponuda restorana temelji se na specijalitetima autohtone međimurske kuhinje, a dostupne su i delicije brojnih nacionalnih i internacionalnih kuhinja dok se u brojnim jelima koristi i prepoznatljivo crno pivo. U pripremi jela koriste namirnice iz vlastitog vrta kojega sade i održavaju Darinka i Jasmina, a za goste hotela u ponudi imaju i 15 vrsta čajeva pripremljenih od bilja iz domaćeg uzgoja.

Namirnice koje se koriste u pripremi jela iz vlastitog su vrtaOsim usluge smještaja, nude mogućnost i organizacije raznih svečanosti u restoranu, s kapacitetom za prijem do 180 gostiju, dok je ljeti dostupna i terasa na kojoj se može smjestiti još 120 osoba. U sklopu hotela nalazi se i „Lovačka soba“ namijenjena organizaciji sastanaka, stručnih skupova ili seminara za četrdeset osoba. 

Djelatnici Hotela Golf poštuju propisane epidemiološke mjereS obzirom da je hotel smješten na atraktivnoj biciklističkoj karti uz riječne tokove Mure i Drave, usluga je prilagođena i biciklistima što potvrđuje standard kvalitete Cyclist Welcome, a dostupno je i spremište za bicikle, ciklo alat za osnovne popravke, prostor za pranje bicikla, info kutak s kartama, Wi- Fi, prva pomoć...

Craft pivovara

- Naše prvo pivo skuhano je 1997. godine, a s godinama smo isprobavali i usavršavali recepturu kako bismo gostima ponudili najbolje pivo, naš Črni golf, specifične gotovo crne boje, guste pjene te ugodno blago-gorkastog okusa postao je prepoznatljiv i zbog njega brojni gosti dolaze k nama. Proizvodimo i mnoge druge vrste piva od tamnog, pšeničnog, svijetlog, božićnog..., ispričao je direktor Robert Nestić.

Obitelj Nestić već 23 godine proizvodi pivoSam postupak proizvodnje piva u pivovari obitelji Nestić rado pokazuju gostima kao dio turističke ponude. Osim piva, proizvode i liker od crne pive nazvan Crni vitez, kojega često poslužuju kao piće dobrodošlice, a gosti ga mogu ponijeti i kao suvenir.

Organizirani izleti

Osim bogate gastronomske ponude, u hotelu Golf nude i mogućnost organiziranja izleta, od obiteljskih, teambuildinga ili škola u prirodi. U suradnji s brojnim partnerima i pružateljima turističkih usluga posjetitelji se mogu upoznati sa starim zanatima kao što je tradicionalno ispiranje zlata iz rijeke Drave, specifičnim i jedinstvenim zanatom na ovom području, licitarstvom te košaraštvom.

Također, mogu se okušati i spustom po Dravi te upoznati prirodne ljepote, a moguće je dogovoriti i posjete brojnim drugim atrakcijama diljem Međimurja. Također, ističu i dobru suradnju s KUD-om Donji Vidovec, koji svojim programom često upriliči razne događaje i svečanosti u organizaciji Hotela, a nedugo je na ovoj lokaciji održano i snimanje emisije Ljubav je na selu koje će se tek emitirati na malim ekranima.

Karlo i Ana s bakom Darinkom

U sklopu kampanje Međimurje daje više, gosti za potrošenih 250 kuna u hotelu Golf dobivaju kupon kojega mogu iskoristiti kod jednog od brojnih partnera uključenih u kampanju.