PR članci 29.01.2016. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Ulaganje u kvalitetan krevet je ulaganje u vlastito zdravlje

Novo u Lesnini - Ekskluzivna Bentley kolekcija

Znanstvenici tvrde da trećinu svog života provedemo spavajući, te da je kralježnica prvi organ koji stradava, i to u lumbalnom i vratnom dijelu, a time je kvalitetan i zdrav san neophodan pri današnjem ubrzanom životnom ritmu. Stoga, odabiru pravog madraca i kvalitetnog kreveta treba posvetiti veliku pažnju jer upravo predstavlja ulaganje u vlastito zdravlje!

Kvalitetan krevet treba omogućiti višesatno spavanje uz opuštenu muskulaturu kralježnice čime se otklanjaju sva druga naprezanja.

Što su boxspring kreveti i koja je njihova prednost?

Boxspring kreveti su sustavi kreveta bez podnice i s dva madraca od opružne ili džepićaste jezgre koji se nadopunjavaju podupirući tijelo elastično po zonama za optimalni komfor i zdravo spavanje. Klasičan boxspring krevet sastoji se od stabilnog drvenog okvira tzv.“box“-a odnosno postolja s integriranim oprugama zbog kojih je podnica suvišna, od madraca s džepićastom opružnom jezgrom za veću udobnost te od nadmadraca iz hladno lijevane pjene, visco elastičnog materijala ili lateksa. Troslojna izrada je jamstvo maksimalnog rasterećenja pri spavanju i time garancija zdravog spavanja. 

Prednost kreveta bez guste drvene podnice je potpuno prozračivanje madraca čime nastaje izvrsna klima prilikom spavanja čemu pridonose i vrhunski materijali jednostavni za održavanje. Dodatna pogodnost boxspring kreveta je i njegova visina (cca. 55 – 60 cm) koja je idealna za što lakše lijeganje i ustajanje čime je umanjen pritisak na vaše zglobove.

Sustavi boxspring kreveta, odnosno kreveti s dva madraca koriste fleksibilnost i snagu podupiranja jezgre s čeličnim oprugama različite elastičnosti koje su time i najvažniji dio kreveta. Opružna jezgra madraca prilagođava se težini tijela i time podupire odnosno rasterećuje pojedine zone tijela. Opruge su presvučene vunom, lateksom ili pjenom za dodatnu ugodnost i mekan osjećaj prilikom ležanja.

Ekskluzivna Bentley kolekcija kreveta za udobnost dostojnu kraljeva

Iz linije boxpring kreveta u prodajnim centrima Lesnine od sada se u ponudi nalazi i nova, ekskluzivna BENTLEY KOLEKCIJA. Kao spoj vrhunske tehnologije i udobnosti, Bentley kolekcija predstavlja bezvremensku eleganciju kreveta u raskošnom fransuckom stilu, koja je preporučena i od stručnjaka za spavanje.
Kako bi vaš boxspring krevet prilagodili sebi i svojim afinitetima, moguće je birati između tanjeg i debljeg okvira kreveta čime se dobiva ili moderan ili klasičan dizajn kreveta. Ekskluzivna Bentley kolekcija kreveta lako može postati i unikatna. Naime, kod svakog modela kreveta postoji mogućnost izbora različitih tipova i dizajna nogica ili materijala, a neovisno o odabranom dizajnu, birati se može i komfor spavanja, od 3, 4 ili 7 zvjezdica.

Ekstravagantan komfor Bentley kreveta oduševljavat će vas iz noći u noć i napuniti vas potrebnom energijom, te će vam podariti udobnost vrhunskih hotelskih kreveta.

Bentley kolekcija kreveta dostupna je i na web shopu Lesnine.

Jer u Lesnini se uvijek isplati!

Facebook stranica Lesnine