PR članci 16.05.2016. 10:58. Zadnja izmjena: 16.05.2016. 12:42.

Tvoja slatkost je moja slabost

Otvorena prva palačinkarnica u Čakovcu

Uvijek nasmijana mlada kreativka, mama i poduzetnica, Lea Lesjak, početkom svibnja spojila je svoje dvije ljubavi, ljubav prema dekoriranju i ljubav prema kuhinji. Osim što je vrlo tražena organizatorica vjenčanja što podrazumijeva izradu pozivnica, zahvalnica, buketa, rasvjeta i dekoriranje sale, automobila, buketa, stolova, itd., Lea je otvorila i prvu palačinkarnicu u Čakovcu.

Palačinkarnica Ferero dobila je ime po Leinom omiljenom slatkišu, a nudi čak tri vrste palačinka – standardne, čokoladne i proteinske. Nakon odabira vrste palačinke, sladokusac koji posjeti palačinkarnicu može birati i kombinirati razne namaze i dodatke poput čokoladica Snickers, Twix, Kinder, voća koje je u sezoni te preljeva i šlaga.

Palačinkarnica se nalazi na odličnoj poziciji u Strossmayerovoj ulici i polako postaje omiljeno okupljalište mladih i starijih obožavatelja mirisnih palačinki. Više o Leinim kulinarskim pothvatima pročitajte na Facebook stranici PalačinkarniceFerero, a o organizaciji vjenčanja na Facebook stranici StilArt dekoracija vjenčanja i aranžiranje ili direktno na telefon 098 962 34 27.