PR članci 16.05.2016. 08:28. Zadnja izmjena: 20.05.2016. 13:24.

Prvi put u Hrvatskoj

Pažnja! Cirkus Berlin stigao u grad

Cirkus Berlin ove je godine odlučio svojim programom obići cijelu Hrvatsku, počevši od najsjvernije županije, konkretnije od Čakovca. Pripreme za ulazak u Hrvatsku trajale su nekoliko mjeseci, no od ekipe cirkusa mogu se čuti samo riječi hvale za čakovečku gradsku upravu i gradonačelnika Stjepana Kovača. 

Krava zamijenila lava?

Iako je u Hrvatsku zabranjeno uvoziti divlje životinje - svi, a pogotovo oni namlađi imat će priliku vidjeti domaće životinje drugih krajeva, a koje se kod nas smatraju egzotičnim. Između ostalog, Cirkus Berlin ekskluzivno će predstaviti deve, indijske krave, divne ponije te crne i bijele konje

Prostrani boksevi za zadovoljne životinje

Zbog raznih komentara vezanih uz brigu za životinje, koji se ovih dana mogu čuti u gradskim kuloarima, zamolili smo za izjavu nadležnog veterinara, mr. Branimira Novaka dr.vet.med.

- Životinje su u Hrvatsku uvežene sa svom potrebnom dokumentacijom i certifikatima koje propisuje EU, naš Zakon o veterinarstvu i Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja. Fino uhranjene i uredne životinje, smještene su u adekvatnim i prostranim boksevima sukladno Propisima Republike Hrvatske, a o njima za boravka u Čakovcu brine dakle, Ambulanta za velike životinje Bioinstituta Čakovec. Razloga za brigu apsolutno nema, evo, deve se trenutno linjaju što može izgledati neobično, no to je posve prirodan proces. 

Gipsya krase divne pletenice

Program

Upravitelj cirkusa, Mugo Zaner, ističe kako će svi posjetitelji moći uživati u kvalitetnom programu i doživjeti atmosferu kakvu su putujući cirkusi prenosili nekad davno. Osim druženja s  životinjama, nudit će se artistički program, a svoj show će prirediti i klaunovi. 

U petak 20. svibnja u 19:00 zakazana je premijera i postavljena akcijska cijena koja će za djecu iznositi 40 kuna, a za odrasle 60 kuna (osim loža). Predstave u subotu će se održavati u 15:00 i 19:00 sati, a u nedjelju u 11:00 i 15:00 sati. 

Ekskluzivno u ovotjednom izdanju lista Međimurje možete pronaći kupon koji vam jamči 10% popusta na ulaznicu za predstave koje će se izvoditi u subotu i nedjelju. 

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 098 978 53 14.