PR članci 06.07.2017. 08:26. Zadnja izmjena: 07.07.2017. 15:06.

Novootvoreno u Čakovcu - jug

PLAY CAFE - kids friendly café-bar koji će nadmašiti vaša očekivanja

Čakovečki kvart JUG, od ovog je tjedna bogatiji za jedno vrlo impresivno mjesto -  “kids friendly café-bar” PLAY CAFE.  Na adresi Tomaša Goričanca 6 (u centru naselja Čakovec-jug i preko puta Trgovačkog centra JUG) stvoreno je mjesto idealno za sve one koji žele uhvatiti opuštajući trenutak dok se njihova djeca igraju na najzabavnijem mjestu u gradu.

PLAY CAFE tako nudi obilje zanimljivih sadržaja za najmlađe goste i sve je usmjerno na igru, zabavu, druženje i jednostavno uživanje u trenutku. Posebnu priču pak priča nesvakidašnje uređen i vrlo ugodan ambijent koji jednostavno treba vidjeti i doživjeti. Ipak, najviše se pažnje posvetilo ponudi Play cafe-a pri čemu se slijedilo pravilo: “samo najbolje je dovoljno dobro za naše najdraže”. Osim malih jela i sendviča posebno osmišljenih za najmlađe goste, tu je paleta vrhunskih slatkih i slanih peciva, muffina, donuta, pizza, salata i finih sendviča… tako da svatko može pronaći nešto po svom ukusu.

  • Iza cijelog ovog inovativnog koncepta, stoje Čakovečki mlinovi d.d. - domaća kompanija i jedna od perjanica međimurskog gospodarstva čije je poslovanje odavno preraslo lokalne okvire, ali je za otvaranje prvog Play cafa ipak odabran domicilni Čakovec.

Više o cijeloj ideji i konceptu rekla nam je Katarina Varga, rukovoditeljica nabave i marketinga Čakovečkih mlinova d.d.: "Koncept Play cafe-a je rezultat stalnog osluškivanja potreba i želja naših kupaca i praćenja suvremenih trendova. Tako smo uvidjeli da zaista nedostaje jedno ugodno mjesto gdje bi mladi s djecom ili bake s unucima ili prijateljice s djecom mogle izaći na ugodno druženje i neki fini mali zalogaj. Odlučili smo im to omogućiti. Kad smo krenuli u razradu koncepta i njegovu realizaciju - javljale su se nove ideje kako cijelu stvar učiniti još boljom te kako udovoljiti i čak razmaziti naše goste… Cijeli tim koji je radio na ovom konceptu je uživao u stvaranju ove priče i mislim da se to vidi u svemu ovome što smo napravili.

Play cafe smo radili na način kao kada radimo nešto za svoju djecu, a to je najbolje što možemo. Čakovec kao lokaciju, smo odabrali jer je to grad koji nosimo i u našem imenu, grad iz kojeg smo potekli, grad u kojem živimo i radimo. Upravo zbog svega toga, željeli smo baš to najbolje od Čakovečkih mlinova pokloniti upravo našim sugrađanima.

Party otvorenja pripremamo za subotu 8. srpnja 2017.  u vremenu od 11 do 15 sati,  pa Vas pozivamo na druženje i igru uz obilje zabave koju spremamo za najmlađe.  Dobro nam došli!