PR članci 28.06.2016. 09:52. Zadnja izmjena: 28.06.2016. 09:55.

Nogomet u kavezu

Posjetite 2. srpnja Lumini HAKL 3na3 turnir i doživite TOTALNI NOGOMET!

Već tradicionalan turnir Lumini centra prava je sportska poslastica za igrače, ali i gledatelje koji imaju jedinstvenu priliku uživati u cageball-u. Maksimalno 32 momčadi sudjeluje u ovoj uzbudljivoj igri koja objedinjava sve elemente običnog nogometa, ali je i puno više od toga – uzbuđenje, brzina i adrenalin neizostavni su dio 'nogometa u kavezu'. Turnir počinje već u 9:00 sati, a igra se u ograđenoj nogometnoj areni 3na3, bez golmana. Lopta je non-stop u igri, nema kornera, gol auta ni zaleđa.

Prijave za turnir su u tijeku, stoga požurite jer u igru ulaze samo prve 32 registrirane momčadi. Okupite svoju punoljetnu mušku ili žensku ekipu od 5 članova (3+2 rezerve), te se prijavite čim prije, a najkasnije do 29. lipnja, osobno na info pultu Lumini centra ili mailom na [email protected]. Igrači na Lumini HAKL 3na3 turniru bore se za VRIJEDNE NAGRADE naših sponzora: Prve tri plasirane muške i ženske momčadi osvajaju: adidasove dresove, poklon bonove Sport Visiona, Deichmanna i Algoritam MK od 200 kuna za svakog igrača u timu, te majice, besplatne pizze, kuglanje i pakete pića u Medonja Bowling&Pubu. Računala tablet Prestigio koje daruje Technomarket osvajaju dodatno i najbolji strijelci turnira. Medonja Bowling&Pub sve igrače turnira počastit će ćevapima u lepinji po promo cijeni od 15 kuna.

Ako ne igrate ali nogomet ne propuštate, obavezno dođite jer ova dinamična igra prepuna je atraktivnih poteza i prava je poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Ovaj turnir najbolje je navijačko zagrijavanje za utakmicu četvrtfinala EURA koje slijedi te večeri u 21:00 sat. Iako za sada ne znamo tko će igrati, najbolju navijačku atmosferu nakon Hakla selimo u Medonja Bowling&Pub gdje možete uživati u prijenosu na velikim ekranima.