PR članci 22.04.2016. 11:50. Zadnja izmjena: 22.04.2016. 14:38.

Čari proljeća

Provedite cvjetni vikend u Lumini centru!

  • Posjetite Cvjetni sajam u Lumini centru 30. travnja i 1. svibnja uz veliku ponudu raznolikog cvijeća, sadnica, ukrasnog bilja, voćki, presadnica povrća i vrtne opreme!
  • Igraonica Twister na sajmu organizira besplatnu malu školu vrtlarenja
  • Hipermarket Victus povodom 1. svibnja časti vas ćevapima za samo 9,99 kuna

Kako bi  što više uživali u čarima proljeća, Lumini centar poziva sve ljubitelje cvjetnih aktivnosti da se pridruže Cvjetnom sajmu koji će se održati sljedećeg vikenda, 30. travnja i 1. svibnja. Tijekom ova dva dana, posjetitelji će imati priliku opskrbiti se raznolikim cvijećem i biljem, opremom te svime što je potrebno za uređen vrt, balkone i okućnice.

Osim bogate ponude cvijeća, bilja sadnica i vrtne opreme, Cvjetni sajam namijenjen je i mališanima jer je nedavno otvorena igraonica Twister pripremila besplatnu malu školu vrtlarenja, oba dana sajma od 11:00 do 13:00 te od 17:00 do 19:00 sati. Uz Twister tete, najmlađi posjetitelji cvjetnog sajma moći će učiti o raznim vrstama cvijeća te kako ga pravilno presaditi i o njemu se brinuti. Uz to, moći će nacrtati svoj čarobni cvijet iz mašte, a najpopularniji rad na Facebooku osvojit će besplatne sate igranja u igraonici. Tetama će se pridružiti i maskota Twister Panda koja će vrijedne ručice nagraditi slatkim poklončićima. Radionice se ne naplaćuju, a svako dijete svoj će cvjetić ponijeti kući kao dar Twister radionice.

Kako je ovog vikenda ujedno i Praznik rada, sve koji na sajmu ogladne hipermarket Victus Lumini časti ćevapima u somunu za samo 9,99 kuna.

Posjetite dvodnevni Cvjetni sajam i prepustite se čarima proljeća i uživanju u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.